promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viktória újra együtt az exével? Mindenkit meglepett a gyönyörű DJ
Borítókép:  Ripost
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metzker Viktória és Andro sokakat boldoggá tettek ezzel.

Metzker Viktória sokak szerint a legszexibb magyar DJ jelenleg hazánkban. Indult ő már korábban szépségversenyen is, úgyhogy ezen nem is kell nagyon csodálkozni. Sikeres, gyönyörű, ráadásul boldog házasságban él férjével, a BSW-s Gabennel – pont ezért lehet egyesek számára egészen sokkoló, hogy most újra a képbe került a csinos lemezlovas exe, a szintén DJ-ként tevékenykedő Andro – de nyugalom, nem kell aggódni.

Metzker Viktória és Andro azok közé tartoznak, akik a szakítás után is jó barátságot ápolnak, békés a kapcsolatuk, ez pedig egészen ritka jelenségnek számít. Sőt, nemcsak barátok, de zenei partnerek is lettek most, ugyanis közösen vették elő az Emergency House klasszikus bulislágerét, a „Dübörög a ház” című ritmusos nótát, amit 4 évvel az ötlet megszületése után most modern változatban szabadítottak rá a magyar közönségre – és milyen jól tették.

„Androval hét évig voltunk együtt, aztán különváltunk, de a barátság a mai napig megvan. Sőt a férjemmel is jóban vannak, szerencsére így alakult, ami ritka”

– árulta el Metzker Viktória.

Az alkotópáros most először készített közös zenét barátként, szóval ez számukra is nagy pillanat. Egy ideje már mindketten pörgetik a „Dübörög a ház” új változatát, ami annyira megtetszett az embereknek, hogy arra buzdították őket, hogy klipként is jelentessék meg, minél több helyre eljusson a feldolgozás, ami valóban remek lett, hiszen tökéletesen hozza az eredeti hangulatot a modern elektronikus zenék lüktetésével – szóval igazi telitalálat a zene.

A Metzker Viktória, Andro és az Emergency House neve alatt megjelent „Dübörög a ház 2023” klipje kicsit nosztalgikus lett, ami nagyon jó, hiszen illik az eredetihez, de közben a mai közönségnek is kielégítő élményt nyújt – itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás