promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi Kasza Tibi teljes, igazi neve? Sosem gondoltál volna erre valójában - a sztár még névnapi köszöntéseket is kap néha
Borítókép:  TV2 play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valójában ez a teljes neve a Szerencsekerék műsorvezetőjének, Kasza Tibornak.

Valójában nagyon sok sztárnak, hírességnek és celebnek nem tudjuk az igazi nevét, vagy éppen a pontos teljes nevükkel nem vagyunk tisztában. Sokszor persze a sztárok azért választanak más nevet, mivel ezt javasolják neki, merthogy az igazival nem tudnának nagy karriert befutni mondjuk Hollywood-ban. Ez nagyon gyakori, főleg az álomgyárban, de Magyarországon is megesik.

De nem az az elsőszámú indok, hiszen lehetnek családtörténeti vonatkozásai is a névváltoztatásoknak. Az egyik legkevésbé ismert történet Schobert Norbert névváltoztatása, aki korábban több, vele készült interjúban is beszélt a változtatás hátteréről, amely egy igazán érdekes sztori.

De, ha már magyarok és Magyarország, kevesen tudják például, de Ben Afflecknek is van egy harmadik neve, amely teljes mértékben magyar, és éppen ezért nagyon furán is hangzik angol/amerikai környezetben. H azonban kíváncsiak vagytok erre a nagyon is magyar eredetű névre, amely ugyan sok hivatalos csatornán látszik a színész nevében, akkor a következő cikkre kattintva megtudhatjátok, illetve azzal is könnyen képbe kerülhettek, hogy mégis miért kapott harmadik nevet, és miért lett az pont ennyire magyar.

Kasza Tibinek, a TV2-n nagy sikerrel futó Szerencsekerék című showműsor házigazdájának és műsorvezetőjének sem ez a teljes neve. Az ő esetében ugyan nincs szó névváltoztatásról mégis kevesen tudják, hogy a teljes neve az, hogy Kasza Tibor Roland, a közösségi oldalán pedig többször is előjött már az, hogy bizony Roland névnapon is felköszöntötték őt, ő pedig egy rövid posztban hangot is adott ennek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás