promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ne kezdjünk el személyeskedni!” - saját termékével borította le Moldován Andrást a vállalkozó
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heves vita alakul ki a Cápák között-ben.

Nem ritkaság, hogy a Cápák között-be érkező vállalkozók kóstolót is hoznak a befektetőknek. Gyakran fordulnak meg a stúdióban olyanok, akik élelmiszerrel, vendéglátással, vagy italokkal foglalkoznak. Legutóbb például két barát érkezett a saját, alkoholos szirupukkal, vagyis a felnőtt szörppel, amit közösségi finanszírozással hoztak létre és azóta is sikerrel adnak el különböző budapesti szórakozóhelyeknek.

[[cikk]]

Most ismét olyan vállalkozó fog a Cápák elé járulni, aki valamilyen ínyencséget akar felkínálni nekik, de egy sajnálatos mozdulat miatt eltörik az egyik kóstolni való, Moldován András így is kapott belőle egy kicsit, ugyanis a fejére borult a finomságból.

Többek között ezt is láthatjuk majd a Cápák között következő adásában, illetve lesz majd egy idősebb vállalkozó, aki szembemegy Moldován András szavaival, és kikéri majd magának, hogy ő tapasztalat nélkül ment volna oda hozzájuk pénzért.

Az alábbi reklámvideóban láthatjuk, hogy milyen fordulatos, izgalmas adással folytatódik az RTL üzleti showműsora, ami a TV2-n futó Sztárban sztár ellenére nem sokat veszített a nézettségéből; a népszerűségéből pedig pláne nem.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás