promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkora szerencsétlenkedést rég láttak a magyar nézők, még Kasza Tibi is kiakadt a Szerencsekerékben
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkit kiborított a Szerencsekerék játékosa, aki még a fődíjat is elbukta, pedig pofon egyszerű volt a feladvány.

A nézők legnagyobb bánatára véget ért a Szerencsekerék, de persze nem örökre, hiszen egy kis szünet után majd visszatér a TV2 sikerműsora, ami egyre több embert hódít meg. Az utolsó pár részben is akadtak bőven izgalmak, Kasza Tibi rengeteg poént szórt a közönségre, de az emberek figyelme mégis egy olyan játékosra irányult, akinél szerencsétlenebbet rég láthattunk a tévében.

Hódi Pamela volt a Szerencsekerék sztárvendége, és ő sem remekelt túlzottan, de volt egy Dávid nevű játékos, aki egyenesen kiakasztotta a nézőket a rettenetesen kellemetlen szerencsétlenkedésével, amihez hasonlót még talán Kasza Tibi sem tapasztalt a műsorban – látni is lehetett a műsorvezető arcán, hogy egyszerűen nem hiszi el, amit hall és lát, hiszen ilyen nincs.

A Dávid nevű játékosnak le kellett olvasnia Sydney van den Bosch szájáról pár szót, de amit művelt, az felért egy kínzással: még csak a közelében sem volt a megfejtéseknek, érthetetlenül gügyögött, a segítségekkel sem kezdett semmi, így végül kereken nulla helyes megfejtést sikerül kinyögnie, pedig a csinos műsorvezető-társ mindent megtett, hogy legalább egyet ki tudjon szenvedni magából.

Végül csodával határos módon mégis Dávid jött ki győztesen, vagyis csak majdnem, ugyanis az utolsó pillanatokban több millió forintot bukott, miután nem tudott megfejteni egy pofon egyszerű feladványt – az idő lejárta után ugyan rájött a helyes megfejtésre, de akkor már késő volt, az arcán pedig látni lehetett az önbecsmérlő gondolatokat, hiszen valóban nagyon közel állt ahhoz, hogy milliókkal legyen gazdagabb.

Itt lehet megnézni a valószínűleg mérhetetlenül izguló játékos szerencsétlenkedését a szájról olvasásnál:

Itt pedig a nagy bukását nézhetjük a végjátékban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás