promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen várták már erre a hírre: ekkor tér vissza az ország egyik kedvence!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan már lemondtak az új évadról. 

Bombaként robbant a hír, hogy hamarosan érkezik a korábban hatalmas országos sikert arató Mellékhatás című orvosos saját gyártású thrillersorozat második évada az RTL-re. 

A sorozat első évada 2020-ban futott az RTL képernyőjén, az új évad pedig a csatorna streaming platformjára, az RTL+-ra érkezik március 29-én - jelentette be az RTL.  

Sokan hőbörögnek emiatt, hiszen - bár az RTL nagyon erősen promózza a streaming felületét - egyelőre még mindig jóval kevesebb néző veszi igénybe azt, mint akarnák. Jó hír viszont azoknak, akik szeretik a Mellékhatást, hogy ha nincs RTL+ előfizetésük, akkor is láthatják majd az új évadot, igaz a tévében csak jóval később. Így, az RTL ismét folytatja azt a hagyományát, hogy az igazán nagy dobásnak számító sorzatokat nem a tévé képernyőkön keresztül juttatják el a nézőkhöz, hanem a streaming felületükön. Így volt ez a Zámbó Jimmy-sorozat esetében is, de A Királyról így is dicshimnuszokat zengettek a kritikusok. 

A Mellékhatás sorozat második évadát már 2021-ben elkezdték forgatni, de a Covid-19 miatt totál elcsúsztak a forgatások, és ezért kellett ilyen sokáig várni az új részekre. Sokan már le is mondtak róla, és azt hitték soha nem készül el. 

Az RTL hivatalos közleményében ezt írja a második évadról:

"Néhány hónap telt el az első évad drámai befejezése óta. Széphelyi Zoltánt (Adorjáni Bálint) szörnyű bűntudat emészti, elvonultan él. Titkon abban bízik, hogy a házassága Bertával (Borbély Alexandra) még megmenthető. Móni rettegni kezd, miután megtudja, hogy Ateszt látták Ózdon. A lány barátnőjével, Annával (Sztarenki Dóra) felkeresi Széphelyi doktort, hogy kiderítsék: mi történt azon a bizonyos éjszakán."

"Ludmann Zsolt (Nagy Zsolt) és felesége, Kata (Tenki Réka) boldogan várják gyermekük érkezését. Nem is sejtik, hogy egy mindenre elszánt oknyomozó újságíró (Balsai Móni) érdeklődését felkeltette Kata szívszorító története és meggyőzte főszerkesztőjét (Scherer Péter), hogy járjanak utána az igazságnak. Mindeközben egy rutinos, ám kiégett nyomozó (Anger Zsolt) és újonc kollégája (Kovács Tamás) emberi ujjat talál egy építkezésen. Nyomozni kezdenek, mert „ahol egy ujj van, ott van valahol másik kilenc is."

Március végétől kezdve tehát minden szerdán érkezik egy új epizód a platformra, melyet már nagyon régóta vártunk. 

A stáb a hírek szerint változatlan, és az új évad még izgalmasabb lesz mint az első volt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás