promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kerekarcú néni lett a Good Will Hunting csúcsbombázójából, így néz ki 53 évesen Matt Damon egykori szerelem, a gyönyörű Minnie Driver
Borítókép:  Good Will Hunting (1997) / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minnie Driver már 53 éves.

A Good Will Hunting című film egy 1997-ben készült amerikai dráma, amelyet Matt Damon és Ben Affleck írtak, a film Magyarországon a mai napig óriási rajongótábornak örvend. Később ezért a csúcsteljesítményért Oscar-díjat is kaptak. A film főszereplői Matt Damon és Robin Williams, de feltűnik többek között Ben Affleck öccse is, a szeniális tehetségű Casey is, aki a film után következő időszakban rengeteg díjat bezsebelt, többek között az OScar-t is.

A történet egy fiatal tehetséges, ám rendkívül problémás fiú, Will Hunting életét követi, aki egy bostoni munkásnegyedben él. Will zseniális, szinte mindenben, eidetikus, avagy forografikus memóriával rendelkezik, matematikai képességei pedig túlmutatnak a zseniális kategórián is, ám hányattatott sorsa miatt nehezen boldogul az életben, később kiderült a filmben, ahogy Robin Williams felfejti, hogy a gyerekkori traumák nagyon erős nyomot hagytak a fiú életén, a démonoktól pedig elképesztően nehezen tud szabadulni.

Will kényelmesen, sorra megoldja a legnehezebb példákat, így egyetemi tanárok felfigyelnek Will döbbenetes tehetségére, és a film során az egyik tanár, Gerald Lambeau (Stellan Skarsgård) segítségével megpróbálják kibontani Willben rejlő tehetséget, és megtalálni a helyét a világban, ahol majd boldogulnia kellene, ha kilép oda kicsit élesebben is. Ebben nagy segítségére van egy pszichológus, Sean Maguire (Robin Williams), aki nagyon közel kerül a fiúhoz

És emlékeztek még Will barátnőjére? Minnie Driverre? A színésznő immár 53 éves, és miközben még számtalan csúcsprodukcióban is feltűnt, például Az Operaház fantomjában, akközben szépen építgette zenei karreirjét is.

Így néz ki most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás