promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Májfoltos, nyitott szájú bácsika lett a Francia kapcsolat sztárja, friss lesifotókon a kétszeres Oscar-díjas legenda
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 19 éve visszavonult világsztárra már a legnagyobb rajongói sem ismernének rá, úgy megöregedett.

Magyarországon is rengetegen szerették, illetve szeretik a zseniális Gene Hackmant, aki olyan remekművekben szerepelt, mint például a Francia kapcsolat, Nincs bocsánat, A közellenség vagy a Tenenbaum, a háziátok. A kétszeres Oscar-díjas színész utoljára a 2004-es Az elnök emberére talál című komédiában szerepelt, majd a rajongói legnagyobb bánatára visszavonult.

Az utóbbi 19 évben leginkább pihent, illetve könyveket írt a jelenleg 93 éves Gene Hackman, aki Új-Mexikóban él, és úgy látszik, hogy egyáltalán nem hiányzik neki Hollywood. Sokan minden idők egyik legjobb színészének tartják őt, hatalmas űrt hagyott maga után, ráadásul szinte eltűnt, hiszen nagyon ritkán ad magáról életjelet, ez pedig érthető módon eléggé aggasztja a rajongóit.

Most friss lesifotók készültek Új-Mexikóban Gene Hackmanről, aki tankolni ment, és be is dobott pár falatot a kocsijában, mielőtt útnak indult. A mondhatni felismerhetetlen hírességen látni, hogy jócskán megöregedett az utolsó filmszerepe óta, de a korához képest remek állapotban van, hiszen kevesen néznek ki ilyen jól 93 évesen.

Persze bőven akadtak olyanok is, akik a lesifotók láttán szinte egyből sokkot kaptak Gene Hackman kinézetétől, hiszen nem hitték, hogy egyszer májfoltokkal, idős bácsiként látják a kedvencüket – de ez az élet rendje, ő se lehet már fiatalabb, így sajnos elég valószínű, hogy már tényleg nem fog több filmben szerepelni, akármennyire fantasztikus volt több évtizeden át a munkájában.

Így néz ki most a legendás Gene Hackman:


Kép: Profimedia


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás