promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megalázták Kasza Tibit a Szerencsekerék-ben, saját műsorában égették be a műsorvezetőt
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibit csúnyán megalázta az egyik játékos, régi sebeket tépett fel benne.

Már csak pár nap, és véget ér a Szerencsekerék 3. évada. Az utolsó adást ezen a héten, pénteken láthatjuk, de nem kell sokáig nélkülöznünk, ugyanis a TV2 berendelte a következő évadot is, amit már tavasszal műsorra tűznek.

A Szerencsekerék után egy másik, jól ismert gameshow tér vissza, modernizált változatban. A Zsákbamacska Kasza Tibi műsorának helyére kerül hétköznap esténként, amit Majka, Pápai Joci, és Pap Dorci fognak vezetni.

Kasza Tibi a legutóbbi adásban mesélte el, hogy az egyik koncertje után odament hozzá két lány, akik aláírást kértek tőle. Az énekes örömmel adott nekik autogrammot, majd a lányok gyorsan jelezték, hogy nem nekik kell, hanem anyukájuknak. Kasza Tibi akkor úgy érezte, megalázták; és most ugyanezt kellett átélnie a saját műsorában is.

Az egyik civil játékos, Dani az adás egy pontján odafordult hozzá, hogy kérjen tőle egy aláírást, de ő sem magának kérte, hanem az anyukájának. Kasza Tibi ezek után mesélte el a kellemetlen sztorit, hiszen nem hitte volna, hogy egyszer megismétlődik ez az eset, arra meg végképp nem számított, hogy a Szerencsekerék-ben fogják ismét megalázni ugyanazzal a kéréssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás