promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fülsértő üvöltözés a Cápák között-ben, azonnal el kellett hallgattatni
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A befektetőket is idegesítette.

Bár az első adásánál még nem tudott az élre törni a Sztárban sztár, a második hétre már gatyába rázta magát; nem is kicsit. A TV2 népszerű showműsora most nemcsak a teljes lakosságban, de a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek) is az első helyen tudott zárni a nézettségi versenyben.

A fiatalok körében 296 371-en nézték a táncos, énekes, átalakuló hírességeket, amit szorosan mögötte, 292 435 nézővel a Cápák között követett. Az RTl üzleti showműsora továbbra is igen nagy sikernek örvend. Igaz, hogy az előző héten csak a 26. helyet tudta behúzni magának a teljes lakosságot nézve, de úgyis azok a nézettségi számok számítanak, amik a 18-49 évesek körére vonatkoznak.

A Cápák között következő adásában is több vállalkozó fog a magyar befektetők elé járulni, hogy különféle üzleti ajánlatokkal csábítsák be őket a cégeikbe; már akinek van cége. Hiszen előfordult már nem egyszer, hogy valaki csak egy ötlettel, egy demóval ment a stúdióba, de se cége, se bevételen, valamikor még kész terméke sem volt.

Most is fogunk ilyesmire példát látni, de az adás egy pontján egy fülsértő üvöltözés is hallható lesz, ami minden bizonnyal egy kisgyerekes vállalkozáshoz fog kapcsolódni. A Cápák nem sokáig bírják hallgatni azt a bizonyos hangot, Lakatos István aztán fel is teszi a nagy kérdést:

„Mennyit adjak, hogy ezt nekem ne kelljen tovább hallgatni?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás