promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az új Valami Amerika, de van egy rossz hírünk
Borítókép:  port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb Valami Amerika van készülőben Herendi Gáborral az élen.

A Valami Amerika minden idők egyik legnépszerűbb magyar filmvígjátéka, amivel Herendi Gábor is megvetette a lábát a hazai filmiparban. A rendezőnek a 2002-es produkció volt az első rendezése, amit azután számos, hasonlóan sikeres és közönségkedvenc alkotás követett. Így készült el a Magyar vándor, a Kincsem, a Toxikoma, vagy a Valami Amerika 2. és 3. része.

A Várnai-testvérek legutolsó közös kalandjáról szóló mozifilmet 2018-ban mutatták be, és azóta nem is került szóba, hogy valaha is újabb folytatás készülne hozzá. Herendi Gábor 2021-ben készítette el a filmben is gyakran emlegetett Bűnös város rövidfilmes változatát, amit hatalmas várakozás övezett, és el is nyerte a nézők tetszését.

Most azonban kiderült, hogy készülőben van egy új Valami Amerika. A történet sorozat formájában tér vissza az RTL+ nevű streamingszolgáltatóra, amiről Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese és programigazgatója árult el néhány infómorzsát a SorozatWiki-nek.

Azt ugyan nem közölte, hogy mikor érkezhet a széria, de az biztos, hogy lesznek összefüggések a régi és az új Valami Amerika között, és a népszerű trilógiához hasonlóan ezt is Herendi Gábor készíti.

Ez minden bizonnyal egy remek hír a rajongóknak, de mivel ez nem egy újabb folytatása az eredeti filmeknek, hanem egy sorozatverzió, könnyen lehet, hogy a jól ismert sztorit fogják feldolgozni, kicsit átvariálni, a mostani világra reflektálva felépíteni. De az is lehet, hogy egy teljesen új történet lesz új szereplőkkel, amiben a régi arcok is fel-felbukkanhatnak majd mellékszereplőkként vagy cameo-jelenetekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás