promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez vicc!” – besokallt a Cápák között befektetője, otthagyta a stábot
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felállt, és kisétált a stúdióból a Cápák között üzletembere.

Bár a TV2 nagy reményekkel indította el a Sztárban sztár 9. évadát, a február 19-i első adás csúnyán elhasalt a nézettségi versenyben. Vasárnap este a Cápák között több nézőt vonzott, és ezúttal is a hét legnézettebb műsora lett a 18-49 éves célcsoportban.

Az RTL üzleti showműsorának múlt vasárnap esti epizódja 22,3 százalékos lineáris közönségarányt ért el a fő célcsoportban. Kiváló eredményének köszönhetően a műsor felkerült az éves TOP 10-es nézettségi listára is, ahol jelenleg összesen hat Cápák között epizód szerepel.

A Cápák között úgy hozza széles körben hétről hétre a kiemelkedő nézettségi eredményeket, hogy közben a kereskedelmi televíziózás szempontjából fontos, magas vásárlóerővel rendelkező célcsoportban is folyamatosan kiválóan teljesít. Az látszik tehát, hogy a nézők imádják a magyar üzletemberek elé járuló vállalkozókat, akik megpróbálnak befektetőkre és milliókra szert tenni.

Csakhogy ez nem könnyű: a Cápák ugyanis nem adják könnyen a pénzüket, minden vállalkozót alaposan kifaggatnak arról, hogy pontosan milyen üzletbe akarják behúzni őket. A következő adásban érkezik majd egy fiatalember, aki szemmel láthatóan fel fogja idegesíteni Lakatos Istvánt. Nem elég, hogy az ifjú vállalkozó meg fogja sérteni a magyar üzletembert azzal, hogy nem tudja, mivel foglalkozik, de egy olyan irreális üzleti ajánlattal is érkezik majd a stúdióba, ami miatt Lakatos István - teljesen érthető módon - besokall, majd feláll, és otthagyja a stúdiót.

„Na jó, én elmentem ebédelni. Ez vicc! Csináljátok tovább”

– hangzik el az alábbi reklámvideóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás