promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol a magyar zenészvilág, elhunyt a legendás rocksztár
Borítókép:  facebook.com/Junkiesmusic (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szörnyű hírt közölt a Junkies együttes, a rajongók szívébe gyász költözött.

A Junkies 1993-ban alakult, és azóta hajt töretlenül, rengetegen szeretik Magyarországon. A punkrock műfaj meghatározó csapata hazánkban, rengeteg sláger kötődik a Junkieshoz, megkerülhetetlen bandának számít. Most viszont nagyon szomorú hírt kaptak a zenekar kedvelői, ugyanis egy újabb ikonikus zenésztől kell elbúcsúznunk, akinek a hiánya sokaknak fog fájni.

53 éves korában elhunyt a legendás Riki Church, aki egészen 2020-ig volt a Junkies basszusgitárosa, és egyben egyik legjellegzetesebb, legfontosabb tagja. A csapat egy megható poszttal búcsúzott a zenésztől, akinek a halálának okairól egyelőre még nem lehet tudni semmit, de a bejegyzés alapján voltak előjelei a tragédiának.

„Drága Riki! Próbáljuk megérteni, hogy nem vagy többé. Üresség és végtelen szomorúság marad utánad. Még tudtunk veled beszélni az elmúlt napokban, együtt reménykedtünk, hogy végül jóra fordul minden. Sajnos nem így történt. Életünk hatalmas darabját viszed magaddal. Nyugodj békében!”

– olvasható a Junkies közösségi oldalán.

Rengetegen gyászolják Riki Churchöt, hiszen fontos szereplője volt a hazai zenei életnek, nagyon sokan szerették és tisztelték őt.

Aki esetleg nem ismeri a Junkies munkásságát, az alább megtekintheti a legnagyobb YouTube megtekintéssel rendelkező számuk klipjét, amit már több, mint 1,4 millió alkalommal pörgettek az emberek a platformon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás