promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ráncos, nyitott szájú bácsi lett a Halálos fegyver sztárja, így néz ki most a 76 éves Danny Glover
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Danny Glover a Halálos fegyver-szériában csak mondogatta, de már tényleg túl öreg ehhez a tudjuk mihez.

Magyarországon igazi kultuszfilmnek számít az 1987-es Halálos fegyver, illetve annak a folytatásai, amikben megismerhettük a Mel Gibson által alakított, őrült Riggs, és a Danny Glover által megtestesített, nyugodtabb tempójú Murtaugh vad kalandjait és bonyodalmas nyomozásait – örülhetnek a rajongók, ugyanis bejelentették, hogy érkezik a Halálos fegyver ötödik része, ráadásul a két világsztár is visszatér.

Tény, hogy Mel Gibson volt a nagyobb hollywoodi csillag, de Danny Glover is sokak kedvencének számít még a mai napig, főleg az „öreg vagyok én már ehhez a sz*rhoz” mondása miatt, amit a Halálos fegyver-szériában többször is hangoztatott, mikor kényelmetlen, vagy veszélyes szituációkba keveredett a karaktere.

A karcos hangú Danny Glover már 76 éves, és még mindig aktív, a legutóbbi nagy mozifilmje a Jumanji - A következő szint volt 2019-ben, amiben sokaknak megmelengette a szívét a feltűnésével. A színészkedés mellett politikai aktivistaként tevékenykedik, folyamatosan harcol az emberek jogaiért, és ezért már több díjat is kapott.

Sokakban felmerült, hogy ilyen idősen hogy fogja bírni Danny Glover a Halálos fegyver 5. részének forgatását, de nem kell aggódni, a híresség állítólag már egy ideje elkezdett egy úgynevezett fiatalító kúrát, amely során vitaminokkal töltik fel őt, és megkapja a megfelelő ellátást, tréninget annak érdekében, hogy ismét odategye magát Mel Gibson társaságában, hogy egy utolsó kalandra újra összeálljon Riggs és Murtaugh.

Így néz ki mostanság Danny Glover, akin azért bőven látszanak az évek, hiszen eléggé megőszült, ráncos lett, és mondhatni „nagypapás”:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás