promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bridgerton család új előzeteséből kiderül, hogy mi a helyzet Regé-Jean Page pucér fenekével
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Májusban már érkezik. 

Megérkezett a közkedvelt kosztümös sorozat, a Bridgerton család legújabb előzetese, mely mindenkit meglepett. Hogy miért? Elsősorban azért, mert egy olyan történetszálat vettek elő a készítők, amire senki sem számított, ugyanis a sorban Colin és Penelope románca következik, aminek a forgatása már gőzerővel zajlik. Mégsem ebből a történetből kaptunk ízelítőt, hanem egy teljesen más sztoriból.

A trailer ugyanis Charlotte királynőről szól akinek a fiatalkorát és az életét ismerhetjük meg az új 6 részes epizódokból. Természetesen a szerelem (no meg az erotika) itt is kulcsszerepet fog kapni, elvégre ez egy romantikus, kosztümös széria. A főszerepet ismeretlen arcok játsszák, de az előzetes alapján tökéletesen hozzák a karaktereket.

De azoknak, akik Penelope és Colin Bridgerton románcára várnak, azoknak sem kell aggódniuk, ugyanis a jövőben érkezik az az évad is, csak megcsúsztak az előre eltervezett forgatási ütemtervvel a Covid-járvány miatt.

A Charlotte királynő életét bemutató miniszéria egy előzményes mellékszál, de ugyanaz a forgatógárda neve köthető hozzá, mint a nagysikerű 1.és 2. évadéhoz.

Apropó, 1. évad. Rengeteg nőt hódított meg világszerte, csupán már egy sármos nézésével a szexi Regé-Jean Page, aki Hastings hercegét játszotta az első évadban, és annál szomorúbb volt, mikor kiderült, hogy annyira besokkaltt a meztelen jelenetektől, hogy a második évadban már nem kívánt szerepelni. Mivel minden évad egy másik karakter életéről szól, ezért abban az évadban már csak mellékszál jutott volna Page-nek, de ő véglegesen a kiszállás mellett döntött. Így sajnos a Charlotte-os új előzetesben sem láthatjuk már sem őt, sem a fenekét.

Regé-Jean egyébként párhuzamosan forgat több filmben is, és azon dolgozik, hogy ha már a Bridgerton miatt megjegyezték a nevét, ezt ügyesen használja ki. Nem rég őt is beválasztották a legszexibb férfiak közé, de ő inkább a színészi alakításaira koncentrál.

A Charlotte királynő néver keresztelt miniévad május 4-én érkezik a Netflixre - írja a WMagazine.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás