promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gagáról egy nagyon megosztó kép került elő
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendező leplezte le.

 

A Joker című film nagy siker lett annak idején, Joaquin Phoenix remekül hozta a bukott bohóc figuráját, a rajongók és a filmkritikusok szerint is. Akkoriban még nem terveztek folytatást a filmnek, és inkább egy sima eredettörténetet szerettek volna bemutatni vele a filmesek.

A Suicide Quad pedig önmagában is siker lett, melyben az egyik kulcszereplő maga Harley Quinn volt, melyhez hozzájárult Margot Robbie egyedi kisugárzása, és a történet morbid humora. Abban a filmben  Harley Quinn szerelmét, Jokert, Jared Leto játszotta. A Joker- filmnek azonban időközben folytatása készül, de teljesen más felállásban.

A tervek szerint 2024. október 3-ig kell várni a Joker-film folytatására, de addig is a rendező, Todd Philips Valentin nap alkalmából kedveskedett a rajongóknak, és egy képet osztott meg a Joker: Folie a Deux címre keresztelt alkotásból.

A képen látható Lady Gaga és Joaquin Phoenix párosa, így most már szinte biztos, hogy Lady Gaga vette át Margot Robbie-tól Harley Quinn szerepét a folytatásban. A hírt az énekesnő még nem erősítette meg hivatalosan, de a kép is erről tanúskodik.

Ez persze sokakat megoszt, ugyanis Margot Robbie nagy favorit volt az őrölt tudósnő szerepében, aki Joker szerelmeként teljesen eszét vesztette, és a bűnözők szexi királynője lett. De Gaga sem tapasztalatlan a filmes világban, a Csillag születikben már belekóstolt a színésznői létbe. (A zenéjével meg Oscart nyert). 

Tavaly augusztusban érkezett a hír, hogy a produkcióhoz a visszatérő Joaquin Phonenix mellett Lady Gaga is csatlakozni fog, és bár hivatalosan akkor még nem lett megerősítve kit fog alakítani,  de mára kiderült a rejtély. A rendező az Instagram-oldalán osztotta meg az alábbi fotót, mely mellé ennyit írt.

„Boldog Valentin napot!”

 

A képet elözönlötték a kommentek, valaki azt írta, hogy már ez az egy kép is Oscart érdemelne, de vannak, akik inkább továbbra is Margot Robbie-t látnák Harley Quinnként.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás