promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket a filmeket javasoljuk Valentin-napra, akkor is, ha szingli vagy, de akkor is, ha van párod!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valentin-napi filmajánlónk.

Szeretjük vagy sem, a Valentin-nap olyan erővel közeledik, mint egy japán gyorsvonat. Hogy mi a közös a szerelmesek napjának ünneplésében egyedülállóként és párkapcsolatban élőként? Ha éppen párkapcsolatban vagy, akkor valószínűleg a szerelmeddel fogod tölteni a 14-ét, és lehet, hogy a vacsora után, a kanapén filmeztek. Ha szingli vagy, akkor is nagy eséllyel egy jó filmet fogsz nézni, egyedül, vagy a barátaiddal. Mutatjuk, hogy miket javaslunk!

Valentin-nap

A klasszikus. Ahogy az Igazából szerelem, úgy ez a film is egy tematika köré rendeződik, és ez mi más lenne, mint a Valentin-nap. Párok, barátok, ismerősök találnak benne egymásra, igazi hollywoodi sztárparédéval tálalva. Ashton Kutcher, Taylor Swift, Taylor Lautner, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Bradley Cooper...Csak, hogy pár nevet említsünk a szereplőgárdából. Nálad vagy nálam? Habkönnyű limonádé, mint a Valentin-nap maga. 

Téli mese

Egy igazi, gyönyörű mese, mely télen játszódik és Colin Farrel, Russel Crowe, Jessica Brown Findlay és Jennifer Connelly játsszák a főszerepeket benne. Csodaszép történet, kis tündérpor, ármánykodás, de végül győz a jó. Vagy mégsem?

Nálad vagy nálam?

A Netflixre hamarosan felkerülő klasszikus barátságból szerelem jellegű romantikus film, olyan nevekkel, mint Reese Witherspoon és Ashton Kuther. (Kutcher ezzel duplázik a listánkon.)

Barátság extrákkal

Kutcher felesége, Mila Kunis és Justin Timberlake tökéletes és vicces romatiks vígjátéka, mely tényleg bárhányszor újra nézhető. Hogyan lesz 2 idegenből, előbb haver, majd szexhaver, majd barát, majd szerelmes? A filmből kiderül.

Álljon meg a nászmenet!

Julia Roberts örök klasszikusa a Micsoda nő! mellett. Cameron Diazzal olyan ellentéteket testesítenek meg a filmben, mely sokszor okoz mosolygós pillanatokat, és ez a 97-es film, a mai napig megállja a helyét a romatikus vígjátékok közt.

Hogyan legyünk szinglik?

Végül pedig a szinglifilmek iskolapéldája, melyben Dakota Johnson és Rebel Wilson mutatja be, hogyan viselkednek szingliként a jó barátnők, és milyen hibákat követnek el fiatalon. Vicces és pörgős, szókimondó vígjáték, de a végén picit bekomolyodik és talán még a zsepit is előveszed majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás