promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a 2 perces videó még Stephen Kinget is megrémisztette
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valamire azt mondja Stephen King, hogy félelmetes, akkor biztos, hogy az.

A zseniális Stephen King a horror és a rettegés mestere, olyan alkotásokat köszönhetünk neki, mint például az Az, Ragyogás vagy a Kedvencek temetője, de még hosszasan sorolhatnánk. Az író már több évtizede okoz álmatlan éjszakákat az olvasóinak, illetve azoknak is, akik megnézték a könyveiből készült filmeket, sorozatokat – úgy tűnik, hogy nyáron megint hoz nekünk egy igazi rémálmot.

Június 2-án érkezik a The Boogeyman, vagyis szabad fordításban A mumus című horrorfilm, aminek a középpontjában egy olyan gonosz entitás van, ami az amúgy is szenvedő családoknak teszi pokollá az életét. Miután az anyuka meghal, a család nehezen tudja feldolgozni a tragédiát, és csak rosszabb lesz a helyzet, mikor a legkisebb lány életére tör a szörnyeteg, ami a sötétben leselkedik.

Az alkotást Stephen King története alapján Rob Savage rendezte, ő pedig már elég tapasztalt a horror műfajban, és ez látszik is az első előzetesből. A mindössze 2 perces kedvcsináló valóban kifejezetten rémisztő és hatásos lett, még maga Stephen King is úgy osztotta meg a közösségi oldalán, hogy:

„Nagyon félelmetes!”

Az még egyelőre kérdéses, hogy Magyarországon bemutatják-e a Chris Messina, Sophie Thatcher és többek között David Dastmalchian főszereplésével készült, igazán ígéretes horrorfilmet, de mivel a 20th Century Studios égisze alatt készül, így jó eséllyel a Disney+ kínálatába majd felkerül majd egy idő után – addig is itt lehet megtekinteni az előzetesét, ami valóban elég hátborzongató lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás