promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetesen megváltozott az Amerikai pite vörös huncutkája, így néz ki most Alyson Hannigan
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alyson Hannigan szinte felismerhetetlen ahhoz képest, hogy milyen volt az Amerikai pitében, vagy az Így jártam anyátokkal című sorozatban.

1999-ben egy egész generáció szexuális frusztrációjának adott hangot és platformot a zseniális Amerikai pite című tinivígjáték, ami Magyarországon is sokak kedvence a mai napig. Az alkotás egyik legmókásabb jelenete volt, mikor kiderült, hogy az addig szendének gondolt, zenetáboros csaj, Michelle valójában egy vadállat az ágyban – Alyson Hannigan remekül hozta a karaktert.

Alyson Hannigant persze nemcsak az Amerikai pite-szériából ismerheti a magyar közönség, hiszen ő alakította Lilyt a szintén zseniális Így jártam anyátokkal című komédia sorozatban, ami 2005-től egészen 2014-ig ment hatalmas sikerrel – ezt az alkotást is kifejezetten imádták tőle a magyarok, szóval bátran kijelenthetjük, hogy a színésznő mély nyomot hagyott a hazai közönségben.

A Buffy, a vámpírok réméből is ismert Alyson Hannigan 2003-ban házasodott össze az Alexis Denisof nevű férjével, aki szintén szerepelt az Így jártam anyátokkal című sorozatban. Eddig két közös gyermekük született, akiket nagy boldogságban nevelnek együtt.

A világsztár jelenleg is aktívan színészkedik, de már nem olyan sok filmben láthatjuk őt, leginkább a hangjával keresi a kenyerét Hollywoodban. Utoljára 2021-ben szerepelt a Flora & Ulysses című Disney-alkotásban, de jelenleg éppen a nagy visszatérésére készül, ugyanis főszerepet kapott egy épp most készülő filmben.

A jelenleg 48 éves Alyson Hannigan rengeteget változott az évek alatt, szinte felismerhetetlen lett ahhoz képest, ahogy a híresebb alkotásaiban megismerhettük őt, de még mindig gyönyörű, és ugyanolyan cukin mosolyog, mint az 1999-es Amerikai pitében:


Kép: Profimedia


Kép: Profimedia


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás