promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége a találgatásoknak: Meghan Markle és Harry herceg döbbenetes bejelentést tett - jön a következő kedélyeket borzoló akció
Borítókép:  Profimedia/Dan Charity/WPA-Pool
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már sejteni lehet, hogy mi következik most.

Meghan Markle és Harry herceg már évek óta tematizálják a különböző médiumokat a fellépéseikkel, amelyek elég sok platformot érintenek. Készülnek róluk videók, hiszen rendszeresen kerülnek fel felvételek róluk a Youtube-ra is, illetve rengeteg interjút is adnak, podcast-műsorokat is szerveznek, miközben nemrég a titkokat felfedni vágyó könyvvel jelentkeztek. Eközben pedig még a Netflixre is készült velük egy dokumentumfilm, amelyről utóbb olyan pletykák is keringtek, hogy II. Erzsébet halála után bizony jó pár rész kikerült belőle, és egy kicsit szelidítettek is a tartalmon.

Az elmúltnapokban pedig III. Károly egyik óhaja volt napirenden a sussexiekkel kapcsolatban, hiszen úgy hírlik, hogy őfelsége mindenképpen azt szeretné, ha kisebbik fia és felesége is mindenképpen ott lenne a májusban tartandó koronázási ünnepségen. Ám Vilmos herceg például ezzel nem ért egyet.

Harry és Meghan pedig nagyon úgy tűnik, hogy élvezik a reflektorfényt, és szeretnének még benne maradni jó ideig, és állítólag már komoly terveik is vannak, hogy tudnák kamatoztatni az ismerettségüket a showbiznisz világában.

Most viszont valami egészen más következhet, hiszen több brit lap is olyan pletykák birtokába jutott, miszerint romantikus filmekkel jelentkezne majd a páros az elkövetkező időszakban. Harry és Meghan pedig producerként vennének részt a munkában. Sőt, egyes lapok úgy értesültek, hogy már több sorozat terve készülőben is van.

(via HÍradó)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás