promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 71 évesen a Hetedik mennyország észveszejtően gyönyörű szőke színésznője
Borítókép:  ČTK-FI/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legnépszerűbb sorozata még mindig érdekli a rajongókat.

A Hetedik mennyország egy amrikai tévésorozat volt, még a kilencvenes években indult, majd egészen 2007-ig futott a tévéképernyőkön, miközben 243 epizód készült belőle. A sorozat rendezője amúgy Brenda Hampton volt. Eredetileg amúgy úgy volt, hogy 2006-ban zárják a szériát, ám a rajongás elnyomta ezen vágyukat, és az óriási népszerűsége miatt egészen 2007-ig még kitartottak a tévében a kedvencek.

Így pedig rajta van azon a listán ahol a tíz legtöbb részt megélő sorozat is van.

A széria amúgy, amely Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvendezett a kilencvenes évek végén, majd a 2000-es évek elején, egy protestáns lelkész családjáról szól. A széria pedig olyan sztárokat adott például, mint Jessica Biel, aki Mary Camdent alakította a képernyőn.

A családfő Eric és Annie Camden voltak. Valószínűleg a gyönyörű Annie-re, akit a sorozatban Catherine Hicks játszotta, mindenki emlékszik, hiszen ő volt a film egyik központi szereplője. Hicks amúgy a való életben teológiát tanult, és csak később kezdett arra gondolni, hogy színésznő lesz belőle, beiratkozott színjátszásra, és innen már ívelt is felfelé a karrierje. Játszott Star Trek-filmben is, a Gyerekjáték egyik epizódjában, illetve Marilyn Monroet is eljátszotta, amiért komoly díjakra is nevezték. Egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul a színészettől, és idejét családjának szenteli majd.

Így néznek ki a sorozat sztárjai:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás