promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még az Agymenők szőke zsebbombázójára? Így néz ki most a sorozat Bernadette-je
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Melissa Rauch most is csodálatos, ráadásul az Agymenők után egy újabb komédia sorozatban szerepel.

Magyarországon is rengetegen imádják az Agymenők című sorozatot, ami 2007-től egészen 2019-ig ment hatalmas sikerrel a világ szinte összes országában. A rajongóknak máig nagyon hiányzik ez a mókás széria, hiszen a benne megismert karakterek az évek alatt szinte családtagokká váltak – még úgy is, hogy Sheldon karaktere maga volt a rémálom, de mégis ő volt a közönség kedvence.

Az Agymenők egyik meghatározó karaktere volt Howard szerelme, Bernadette, akit Melissa Rauch testesített meg a sorozatban. A színésznő csodálatosan hozta a cuki, de közben bizonyos szempontból egészen félelmetes figurát, ami természetesen nagyon szórakoztató volt a nézők számára – ő is sokak kedvencének számított, főleg azért, mert nagyon szép volt, és közben okos is.

Melissa Rauch jelenleg 42 éves, és úgy döntött, hogy az Agymenők után ismét eljött az ideje annak, hogy egy vígjáték sorozatban szerepeljen: ő a főszereplője a Night Court című komikus bírósági szériának, amit már be is mutattak Amerikában – és úgy tűnik, hogy most sem lőtt mellé a színésznő, ugyanis az alkotást rengetegen nézik, szóval máris nagy sikernek számít.

Ezek alapján Melissa Rauch elégedett lehet, ugyanis van egy újabb sikersorozata, illetve úgy tűnik, hogy otthon is minden rendben van, hiszen boldogan nevelik a férjével a két gyermeküket – vagyis szakmailag, illetve magánéleti szempontból is klappolnak a világsztár dolgai.

Így néz ki most Melissa Rauch:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás