promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL kukázta az X-faktort, más tehetségkutató lesz helyette
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL már nem tervez az X-faktorral.

Tavaly volt az X-faktor 11. évada az RTL-en, amiben Herceg Erika, ByeAlex, Gáspár Laci, és Puskás-Dallos Peti voltak a mentorok. A legutóbbi szériát végül Alex mentoráltja, Solyom Bernadett nyerte meg, akiről azóta sem hallottunk semmit. Legutóbb 2022. december 22-én tett ki a közösségi oldalára egy bejegyzést, amivel boldog karácsonyt kívánt a követőinek.

Kétségtelen, hogy az X-faktornak már közel sincs olyan népszerűsége és jelentőssége, mint amikor elindult. Annak idején, akik bejutottak a legjobb 12-be, még képesek voltak arra, hogy a pályán maradjanak - még annak ellenére is, hogy nem ők nyerték meg a tehetségkutatót. Egyesek színésznek álltak a Madách Színházban, mások befutott énekesek és popsztárok lettek, sőt, valaki már zsűritagként szerepelhet az egyik showműsorban.

Az új évadok alatt viszont egyetlen olyan versenyző sem fordult meg, aki a köztudatban tudott volna maradni, valahogy mindannyian kikerültek a figyelem középpontjából, és az elfeledett X-faktorosok táborába kerültek. Nem kizárt, hogy Solyom Berni is most ide jutott; elég hamar.

Éppen ezért nem is csodálkoznánk, ha az RTL végül emiatt is döntött volna úgy, hogy 2023-ban mégsem indítja el az X-faktor új évadát, ugyanis a Media1 információi szerint ebben az évben elmarad a tehetségkutató showműsor 12. évada, helyette pedig a The Voice lesz látható ősszel, amivel 2012-ben már megpróbálkozott a TV2 is.

A hírportál úgy tudja, hogy az RTL Magyarország szerződést ír alá a The Voice című énekes tehetségkutató jogtulajdonosával, az ITV-vel arról, hogy idén a The Voice című formátum képernyőre kerülhessen. Ezt egyelőre az RTL nem erősítette meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás