promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Wednesday, az eredeti Addams Family sztárja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyászol Hollywood, elhunyt az Addams Family színésznője, aki gyerekként lett szupersztár.

Tavaly novemberben az egész világot letarolta a Netflixen Tim Burton Wednesday című izgalmas, rejtélyes sorozata, amiben az Addams Familyből ismert Wednesday Addams volt a főszereplő. Jenna Ortega zseniálisan hozta a karaktert, a szériában látott tánca pedig szinte ikonikus lett, a legnagyobb sztárok is utánozták őt az utóbbi hónapokban – nem csoda, hogy a Netflix hivatalosan is berendelte a Wednesday folytatását:

Persze nem Jenna Ortega volt az első, aki Wednesday Addams bőrébe bújt, hiszen előtte többek között Christina Ricci is maradandót alkotott a szerepben a '90-es években készült, élőszereplős filmekben. Az Addams Family 1938-ra nyúlik vissza, eredetileg képregény volt, majd egy nagy sikerű tévésorozat is készült belőle a '60-as években – abban Lisa Loring alakította Wednesdayt.

Most szomorú hír érkezett Hollywoodból, ugyanis kiderült, hogy 64 éves korában elhunyt Lisa Loring, akire sokan csak az eredeti Wednesdayként hivatkoztak az utóbbi időben. A színésznő stroke következtében halt meg – két gyermeke végig mellette volt élete utolsó óráiban.

Állítólag a dohányzás, illetve a magas vérnyomás miatt szenvedett stroke-ot a színésznő, aki három napig volt kórházban, mielőtt meghalt. Lisa Loring mindössze 6 éves volt, mikor az Addams Family sorozatban szerepelt, a szériában látható táncát most is rendszeresen nézik az emberek YouTube-on – sőt, még Jenna Ortega táncára is nagy hatással volt.

Lisa Loring az Addams Family után is feltűnt pár híres sorozatban, utoljára 2015-ben vállalt szerepet. A családja szerint egy nagylelkű, szerető, csodálatos édesanya volt, aki nagyon fog hiányozni nekik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás