promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 83 évesen Terence Hill, a magyarok egyik örök kedvence
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Terence Hill még mindig piszok jóképű, szinte semmit sem változott.

Magyarok milliói nőttek fel Bud Spencer és Terence Hill örökké szórakoztató filmjein, amikben úgy csattantak a pofonok, mint a korbács. Nem telik el úgy nap, hogy valaki ne idézné fel a két világsztár alkotásainak felejthetetlen mondatait, mozzanatait, szinte a DNS-ünkbe ivódott a két pofonosztó legenda munkássága – az alábbi kvízünkkel tesztelhetik is magukat a rajongók, hogy mennyire ismerik Bud Spencer és Terence Hill filmjeit:

Bud Spencer sajnos 2016-ban, 86 évesen elhunyt, de örökké élni fog a szívünkben az örökérvényű alkotásainak köszönhetően, amik közül rengetegben országos cimborája, Terence Hill is szerepelt. Ők ketten együtt igazán ütős párost alkottak, akik tökéletesen kiegészítették egymást humorban, akcióban és a különböző izgalmakban is – tényleg nehezen lehetne náluk ikonikusabb párost mondani.

Terence Hill már 83 éves, és a rajongói legnagyobb örömére még mindig remek formában van, és aktívan színészkedik. 2018-ban a saját főszereplésével filmet is rendezett Nevem: Thomas címmel, tavaly pedig ismét Don Matteo szerepében láthattuk őt – ez a karakter kétség kívül úgy összeforrt az utóbbi évtizedekben Terence Hillel, mint Piedone Bud Spencerrel.

Nem mindenki tudja, de Terence Hillnek van egy saját, hivatalos Instagram oldala, ahová időnként még tartalmakat is posztol, és már több, mint 440 ezren követik őt. Nemrég kirakott magáról egy friss képet is, ami alapján még mindig meghökkentően jóképű, és simán letagadhatna vagy 25-30 évet a korából – itt lehet megnézni, hogy néz ki most, 83 évesen a magyarok egyik kedvence, Terence Hill:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás