promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegtépő kvíz: a magyarok zöme már a 3. kérdésnél elbukik, de talán te vagy az igazi kvízmester
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

15 kérdés, de csak 5 helyes választ fogsz majd adni maximum.

Nemrég készítettünk egy olyan kvízt, ami a magyar Legyen Ön is milliomos kérdéseiből lett összeállítva. Egészen pontosan abból az adásból, amiben a Heti Hetes szereplői játszottak. Ezt a kvízt aztán olyan sokan kitöltöttétek, hogy úgy döntöttünk, tovább visszük ezt a vonalat, és ezúttal is olyan tesztet állítottunk össze, amivel te lehetsz az új magyar kvízmester.

Ebben a kvízben is 15 kérdést fogtok találni, amik kérdésről kérdésre egyre nehezebbek lesznek. Ahogy haladtok majd előre, egyre többet kell majd gondolkodni a válaszokon, hiszen bár nem pénzre megy a játék, akkor sem mindegy, hogy hány pontot ér el az ember.

Sajnos 40 millió forintot nem tudunk felajánlani annak, aki esetleg mind a 15 kérdésre jó választ tud adni, de mindenképpen büszkék lehettek majd magatokra akkor is, ha csak a kérdések kétharmadára helyes válaszokat tudtok adni. Ugyanis egyáltalán nem lesznek könnyű kérdések.

Szóval kvízre fel, teszteljétek tudásotokat ebben a kérdéssorban, amit a magyar Legyen Ön is milliomos ihletett, és legyetek ti a következő kvízmesterek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás