promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis új végrendeletet készített, egészen kíméletlenül változtatta meg a korábbit
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új végakaratnak van egy nagy vesztese.

Tavaly tavasszal hozták nyilvánosságra, hogy végleg visszavonul a színészettől mindannyiunk kedvenc akcióhőse, Bruce Willis, akinek a vérengzései nélkül (Drágán add az életed) legalább úgy nincs karácsony, mint Kevin nélkül.

A családja lassan egy éve tudatta a rajongókkal, hogy a sztár afáziával küzd, ami az egészsége lassú, de biztos leromlásával jár. Ez a kór ugyanis a beszéd kifejezésének és megértésének képességét gátolja, aminél nagyobb csapás nem létezhet egy színész számára.

Jó lenne arról hírt adni, hogy a márciusban már 68 évessé váló Willis állapota javul, vagy legalább stagnál, de ez sajnos nincs így. A napokban ismét együtt ebédelt a barátaival (erre viszonylag gyakran sort kerítenek), ám a sztár nincs túl jó bőrben (vezérképünk egy friss fotó), szemmel láthatólag megviseli a betegség.

Szerencsére a családja teljes mellszélességgel kiáll mellette, még a korábbi feleség, Demi Moore is, akivel a színész 1987-ben házasodott össze. Három lányuk született, 1998-ban viszont különköltöztek, két esztendővel később pedig a válást is kimondták köztük.

A viszonyuk azonban nem romlott meg, ezt a gyerekek miatt sem tehették meg, és Demi Moore most is gyakori vendég Willisék házában, különösen a betegség nyilvánosságra kerülése óta. Éppen ezért is meglepő, hogy az afáziás akcióhős nemrég új végrendeletet készített, amely kifejezetten előnytelen egykori neje számára.

Az új végakarat értelmében ugyanis Demi Moore teljesen kimarad az öröklésből, arra hivatkozva, hogy neki amúgy is van elég pénze. Ez elég furcsa magyarázat, de persze teljes joga van hozzá Willisnek, aki ezek szerint még képes felelőssége teljes tudatában cselekedni.

Állítólag a színésznő sem sértődött meg a módosításon, vagyis valóban nem okozhat neki gondot, hogy nem részesül majd az exférje bő 300 millió dollárra becsült vagyonából. Amely így most a jelenlegi asszonyára, a 2009-ben elvett Emma Hemingre, illetve két kislányukra fog szállni, vagyis a Demi Moore-tól született három nagy gyermek sem kap semmit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás