promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegőrlően nehéz kvíz: ha minden kérdésre jól válaszolsz, akkor nagyobb kvízmester leszel, mint Vágó István
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teszteld tudásodat ebben a Legyen Ön is milliomos típusú kvízben!

A Legyen Ön is milliomos a magyar kereskedelmi televíziós történetének egyik legnagyobb sikere volt; de persze ez csak addig tartott, amíg Vágó István vezette. A kvízmester napra pontosan 8 évig, 2000. február 29. és 2008. február 29. között vezette a műsort, utána aztán az RTL Klub tett még egy-két próbát arra, hogy valahogy helyettesítsék őt.

Aztán hamar bebizonyosodott, hogy nincs Legyen Ön is milliomos Vágó István nélkül, a kvízprofesszor távozásával a műsor népszerűsége hatalmasat zuhant, és onnan már nem volt visszaút. Nem is segített a dolgon, hogy az RTL Fábry Sándort ültette Vágó helyére, majd az sem oldotta meg a problémát, hogy Friderikusz Sándor lett 2012-ben a műsorvezető.

Végül aztán az RTL végleg lehúzta a rolót a produkcióval, és a TV2-höz került át egy rövid időre, ahol Gundel Takács Gábor volt a kvízmester. Persze ez sem hozott már akkora sikert, mint annak idején a Vágó István-féle verzió az RTL Klubon. A műsornak többször is készültek különkiadásai: volt olyan, amikor hírességek játszottak egy szilveszteri adásban, volt, amikor gyerekek ülhettek a székekbe egy gyermeknapi vagy karácsonyi adásban, és volt olyan is, amikor a Heti Hetes sztárjait izzasztotta meg a kvízprofesszor.

Hernádi Judit, Bajor Imre, Verebes István, Havas Henrik, Farkasházy Tivadar, és Gálvölgyi János igyekezett a legtöbb kérdésre jól válaszolni, hogy minél több pénzt tudjanak felajánlani egy általuk választott alapítványnak, de Vágó István nem könnyítette meg a dolgukat. Ennek az adásnak egy része még mindig elérhető a YouTube-on:

Ez az adás egyébként igen emlékezetesre és fergetegesre sikeredett, amibe már csak azért is érdemes lenne belenézni, mert ezúttal egy olyan kvízt hoztunk nektek, ami kifejezetten erre az adásra épül. A Legyen Ön is milliomos Heti Heteses különkiadásából választottunk ki 15 kérdést, amit nehézségi szintenként raktunk sorba. Így aztán ahogy haladtok előre a kérdésekben, egyre nehezebbekkel fogtok találkozni, szóval kicsit úgy fogjátok majd érezni magatokat, mintha ott ülnétek a stúdióban, Vágó Istvánnal szembe.

Persze ha eljuttok a 15. kérdésig, és minden kérdésre jól válaszoltok, akkor nem kaptok 40 millió forintot, de büszkélkedhettek majd az eredménnyel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás