promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtist fehér porral az arcán videózták le, meghökkentő felvétel került ki a rapperről
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan meglepődtek a felvétel láttán, Curtis nagyon bevállalós volt.

Curtis az ország egyik legismertebb rappere, de nemcsak a slágerei, hanem a botrányai miatt is. 2018-ban az egykori zenésztársa és barátja, Majka nyilvánosságra hozta a SZIN színpadán, hogy Curtis komoly drogproblémákkal küzd, és emiatt nem tudják tovább folytatni a közös zenélést. A rapper azóta tiszta lett, ráadásul újra elkezdett fellépni Majkával – de pár hónapja megint szétmentek, de most más okokból.

Curtis azóta megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort, ahol megmutatta, hogy hatalmas akaraterővel rendelkezik, így sikerült ledöntenie az emberek előítéletét vele szemben. Persze a család mellett a zene is fontos maradt számára, hiszen folyamatosan gyártja az odamondós zenéket, mint például a „Pezsgő, kaviár, k*rvák” – aminek meg is érkezett a „folytatása”.

Most jelent meg Curtis legújabb dala, a „Topon vagyok”, ami egy elég ütős rapszerzemény lett, bár akadnak a Jimy J. Hollywood által rendezett, nagyon profi klipben olyan snittek, amik elég meghökkentőek lettek, hiszen például láthatjuk a rappert fehér porral az arcán, mintha drogozott volna – pedig csak a süteményen lévő porcukorról van szó.

Curtis elég bevállalós, hiszen egy ekkora drogbotrány után nem sokan mertek volna így szerepelni a klipjükben, szóval rengetegen meglepődtek a videón. A zene amúgy az eddigi visszajelzések alapján nagyon bejött a rapper rajongóinak, hiszen kemény és ritmusos, ráadásul a hozzá készült videó is nagyon menő lett – itt lehet megnézni a szókimondó szöveggel rendelkező „Topon vagyok” klipjét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás