Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtist fehér porral az arcán videózták le, meghökkentő felvétel került ki a rapperről

Curtist fehér porral az arcán videózták le, meghökkentő felvétel került ki a rapperről

Zene, Film & Kultúra

Curtist fehér porral az arcán videózták le, meghökkentő felvétel került ki a rapperről

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:32

Sokan meglepődtek a felvétel láttán, Curtis nagyon bevállalós volt.

Curtis az ország egyik legismertebb rappere, de nemcsak a slágerei, hanem a botrányai miatt is. 2018-ban az egykori zenésztársa és barátja, Majka nyilvánosságra hozta a SZIN színpadán, hogy Curtis komoly drogproblémákkal küzd, és emiatt nem tudják tovább folytatni a közös zenélést. A rapper azóta tiszta lett, ráadásul újra elkezdett fellépni Majkával – de pár hónapja megint szétmentek, de most más okokból.

Curtis azóta megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort, ahol megmutatta, hogy hatalmas akaraterővel rendelkezik, így sikerült ledöntenie az emberek előítéletét vele szemben. Persze a család mellett a zene is fontos maradt számára, hiszen folyamatosan gyártja az odamondós zenéket, mint például a „Pezsgő, kaviár, k*rvák” – aminek meg is érkezett a „folytatása”.

Most jelent meg Curtis legújabb dala, a „Topon vagyok”, ami egy elég ütős rapszerzemény lett, bár akadnak a Jimy J. Hollywood által rendezett, nagyon profi klipben olyan snittek, amik elég meghökkentőek lettek, hiszen például láthatjuk a rappert fehér porral az arcán, mintha drogozott volna – pedig csak a süteményen lévő porcukorról van szó.

Curtis elég bevállalós, hiszen egy ekkora drogbotrány után nem sokan mertek volna így szerepelni a klipjükben, szóval rengetegen meglepődtek a videón. A zene amúgy az eddigi visszajelzések alapján nagyon bejött a rapper rajongóinak, hiszen kemény és ritmusos, ráadásul a hozzá készült videó is nagyon menő lett – itt lehet megnézni a szókimondó szöveggel rendelkező „Topon vagyok” klipjét, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: youtube.com/ZSHOW time (screenshot)