promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Vamzer köcsög” - Curtis gyerekkori barátja megvádolta az újpesti rappert

„Vamzer köcsög” - Curtis gyerekkori barátja megvádolta az újpesti rappert

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vamzerkedéssel vádolja Curtist a gyerekkori barátja.

Vamzerkedéssel vádolja egyik gyerekkori barátja Curtist, akit tanúként hallgatott meg a bíróság egy büntetőeljárásban. Az újpesti rapper állítólag 45 percen keresztül beszélt, és terhelő vallomást tett a három vádlottra, akik kiakadtak emiatt rá.

„Kedves barátom/testvérem! Ezúton is szeretném neked megköszönni ezt a gyönyörű névnapi köszöntést édesanyám nevében is! Büszke vagyok rád, nem tagadtad meg önmagad, egy igazi zenész vagy, aki ha mikrofont lát dalolnia kell, mindegy, hogy épp egy rendőrségen vagy tárgyaláson, esetleg egy koncerten vagy te improvizálsz, most is szépen daloltál, de legalább igazat mondtál volna! Büszke rád egész Újpest a negyeded, sőt az egész ország! Igazi csibész vagy egy hiteles gengszter repper, így kell ezt! Még egyszer köszönöm, ha nagy leszek, meghálálom!”

- írta dühös posztjában az egyik vádlott, aki archív fotókkal próbálta bizonygatni a kommentszekcióban, hogy Curtisszel gyerekkori barátok voltak.

(Fotó: Off Media/screenshot)

Egy másik vádlott "vamzer köcsögnek" nevezte a rappert.

„Nyomozza ki a hatóság, hogy bűnösök vagyunk-e, Isten áldásával, de hogy kerül a sztoriba egy férfi, aki terhelő vallomást tesz gyerekkori barátjára, vagy bárkire? Tudtam, hogy ilyenek léteznek, de ilyet én még személyesen nem láttam, aki ezt meg is teszi. Nyilván tudtuk jól régen is, hogy ha valaki kijött két nap után, pedig 5 kiló valamivel elkapták, tudtuk hogy mit tett, de ilyet én még az életemben nem láttam”

Az egyik tárgyalóteremben ülő férfi az Insta Story-jában osztott meg egy képet Curtis vallomástételéről, és azt írta hozzá, hogy a rapper nála húzta meg magát, mikor kijött az elvonóról.

„Azt elfelejtetted elmondani, ha már ennyire beszédes kedvedben voltál Újpest a negyedem, hogy miután kijötté az elvonóról, úgy kellett, hogy kib*sszalak, mert nálam ültél 3 napig, a tányért a kezedből ki se lehetett venni te gengszter rapper”

(Fotó: Off Media/screenshot)

Curtis mind ez idáig nem reagált ezekre a vádakra és dühös posztokra a közösségi oldalán. Hogy milyen büntetőeljárás folyik az állítólagos barátok után, azt nem tudni.

(via Off Média)

Borítókép:  TV2 Play

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás