promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Katalin hercegné levette a gyűrűjét, több ezer rajongó kezdett pletykába, aztán megtudtuk az igazságot
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók azonnal kiszúrták, de szó sincs válásról ,viszot megtudtuk, hogy mennyit ér az a csodagyűrű. Le fog esni az állad is az igazságtól!​

Se szeri és se száma azoknak a pletykáknak, amelyek az elmúlt bő években feltűntek a brit királyi család körül. Persze ez nem annyira nóvum, inkább tűnik az kitűntetett és állandóan reflektorfényben lévő élet velejárójának. Ennek ellenére az elmúlt években mégis tapasztalható egyfajta magasabb fokozoatba lépő intrikacunami, amelyek elsősorban Harry herce és Meghan Markle köré csoportsoulnak.

Volt arról is rengeteg szóbeszéd az elmúlt időszakban, hogy Harry herceg és Meghan házassága bizony óriási válságban van, és bizony már a tönk szélén táncol. De mindig bebizonyosdott minden jelről, amelyet a rajongók felfedezni véltek, hogy balgaság.

De mi van Vilmos és Katalin kapcsolatával?

Velük kapcsolatban is nagyon sokszor felvetődnek ilyen pletykák, sőt, az elmúlt napokban is feljött egy. Uyganis rajongók szúrták ki, hogy Katalin nem viseli a gyűrűjét, amit Vilmos hercegtől kapott. Ez pedig nagyon ritka, sőt, sokak szerint még meg sem történt, így pedig sokan azonnal azt gondolták, hogy bajban van Katalin és Vilmos házassága.

A gyűrű amúgy azért is élvez kitüntetett szerepet a rajongók körében, mivel még Diana hercegnőjé volt, így pedig fokozott figyelmet szentelnek neki. Régen még Károly herceg kérte meg ezzel Diana kezét, majd Vilmos is ezzel kérte meg Katalinét.

Az ügyben egy gyémántszakértőt is megszólaltattak a brit lapok, Maxwell Stone pedig, aki maga is figyelemmel kíséri az ékszert történetét, elmondta, hogy megesett már, hogy Katalin nem viselte azt, például oylankor, maikor spoerteseményen mutatkozott a hercegné.

A pletykákat ugyan cáfolták, de a hírek közepette az is szóba jött, hogy mennyit is érhet ez a gyűrű. Szinte hihetetlen, de 475 ezer dollárt ér, ami körülbelül 172 millió forintot jelent.

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás