promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földi pokol: a függőségről nyílt meg a népszerű magyar zenész, lenyűgöző klippel debütált Bricklake és Burai Krisztián dala
Borítókép:  Bricklake
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Másodpercek alatt felgyorsul a pulzusunk, ha meghalljuk Bricklake és Burai Krisztián Földi pokol című dalát.

A legtöbb ember valamilyen függőség rabja: legyen az például drog, szex, alkohol, cigaretta, vagy kávé. Ezekkel a függőségekkel nagyon nehéz leszámolni, és sokaknak nem is sikerül. A Rádió1 támogatásával készült el az idei év rádiókedvence, a Földi pokol című dal, ami a platinalemezes magyar sztár DJ/producer, Bricklake és Burai Krisztián közös szerzeménye.

A lüktető ütemű dalhoz egy lenyűgöző videoklip is készült, amiben szereplő Lamborghini Huracán STO másodpercek alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órára, akárcsak a pulzusunk, ha meghalljuk a zenét.

Az érzéki dance alapokon nyugvó szerzemény többek közt a külföldi hírnevű hazai dj/producer nevéhez köthető, Bricklake-t, azaz Udvari Dávidot ugyanis csaknem Európában mindenhol ismerik. Már a kezdetekkor Carl Cox vagy Paul Van Dyk játszotta dalait, valamint D. Ramirez által meghirdetett producervesenyén került ki győztesen.

A „Don’t You Mind” című zenéje pedig Európában szinte minden rádiós chartot megdöntött, és szerepelt egy ibizai válogatáskiadványon (’Ego In Ibiza’) egyedüli magyarként David Guetta és Tiësto mellett. 2022-ben a MAHASZ háromszoros platinával tüntette ki „Big Band” című trackjének új verzióját, jelenleg a Rádió1 rezidens DJ-jeként forrósítja a hangulatot.

„Szerettem volna egy olyan felvételt készíteni, aminek nemcsak a zenei alapjában, hanem a jelentésében is számtalan mélységet fedezhetünk fel. Burai Krisztián tűnt a leghitelesebbnek ebben a hangjával, a stílusával és a profizmusával. Akárcsak Krisz vagy akár én is átéltük a függőséget legalább egyszer valami vagy épp valaki iránt, és úgy látom, aligha lehetne olyan személyt találni, aki ne tapasztalta volna már meg ezt az életében. Bízunk benne, hogy sokan tudnak majd azonosulni a mondanivalóval”

- nyilatkozott a Promotions-nek Bricklake.

A Földi pokol című dalt az alábbi videóban tudjátok meghallgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás