promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellékvágányra siklatta életmentő vonatát a TNT - van visszaút a Hótörőnek?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Snowpiercer utolsó évadát nem fogja leadni a TNT - felkészül a Netflix? 

Egészen 10 évet kell visszarepülnünk az időben, mikoris először láthattuk mindenki kedvenc Amerika Kapitányával, Chris Evanssal a főszerepben a Snowpiercer c. filmet. Az emberiség utolsó mentsvára egy folyamatosan mozgó vonat volt, mely közel 2 órás játékidő alatt igyekezet bemutatni a jeges, posztapokaliptikus világ társadalmi hierarchiáját, harcot, és a nem túl rózsás végkifejletet. 

Ezt az ötletet dolgozta fel a sorozat ( ha teljesen őszinték akarunk lenni, az egész egy 1982-es, francia képregényen alapul), mely 2020-ban került először a TNT csatornára, majd pedig a Netflixre. 

Mind a film, mind a sorozat elég komoly neveket tudott szerződtetni, Chris Evans mellett Ed Harris, Tilda Swinton, Octavia Spencer, míg a TNT-n bizony feltűnt Sean Bean és Jennifer Conelly is. Voltak hibái a sorozatnak, sőt, a 3. évad közepe annyira leült, hogy bizony kihagytam pár hónapot, mire újra elővettem és befejeztem, de a készítők sikeresen belehúztak az utolsó epizódokra, és kaptunk egy olyan Season Finale-t, ami alapján ismét várós lett az 4., egyben utolsó évad.

A Deadline kapta meg az exkluzív infót, miszerint a bejelentésekkel ellentétben nem fogja a csatorna képernyőre dobni a széria bejefező epizódjait. Bár vannak pletykák, melyek szerint a Tomorrow Studios megvásárolja az utolsó évadot előzményekkel, és egyéb jogokkal együtt, hogy komplett franchise-á alakítsák a jeges vonat történetét. 

"Megerősítjük, hogy a TNT nem fogja sugározni a a Snowpiercer negyedik évadát" - mondta a hálózat szóvivője a Deadlinek adott nyilatkozatában. " Nehéz döntés volt, és továbbra is minden elismerésünk az írók, színészek, és a stáb iránt, akik ezt a rendkívüli posztapokaliptikus világot életre keltették. Tavaly óta együtt dolgozunk a producerekkel, hogy új otthont találjuk a sorozatnak". 

A Tomorrow Studios vezérigazgatója, Marty Adelstein kicsit biztosabb a dolgában, az alábbiakat nyilatkozta: 

Szeretjük a Snowpiercert, és véleményünk szerint a negyedik évad hihetetlen epizódokkal egészíti ki a történetet, mely az éghajlatváltozás és az osztályharc kérdéseit fogja kutatni. Annyira szenvedélyesek vagyunk a sorozat iránt, holgy megszereztük a franchise irányításának jogát. 

Mi, rajongók, csak bízhatunk abban, hogy Marty szavai a valóságot tükrözik, és még egy utolsó utazásra felkészülhetünk a 1029 kocsi hosszú Hótörő minden utasával együtt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás