promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: távozik Ördög Nóra celebgyerekes műsora
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezért kerül le a képernyőről a Vigyázat, gyerekkel vagyok.

FRISSÍTÉS: Rendkívüli műsorváltozásról döntött a TV2 a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-kal kapcsolatban. A csatorna annyira megirigyelte az RTL vasárnap esti nézettségét, hogy a hétvégén is képernyőre tűzik Ördög Nóra műsorát; emiatt viszont teljesen felborul az eddigi műsorrend.

Január 2-án, hétfőn tért vissza a képernyőre Ördög Nóra műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, ami igen kielégítő nézettséggel fut a TV2-n. Ha megnézzük a 2023-as év 1. hetének nézettségi adatait, akkor azt láthatjuk, hogy a teljes lakosságban az 5. helyen végzett, míg az RTL-en vele egy sávban futó ismétlések sehol sincsenek.

Alább láthatjátok az 1. hét legnézettebb műsorainak toplistáját:

  1. Szerencsekerék (TV2) - 871 504
  2. Tények (TV2) - 840 266
  3. Híradó (RTL) - 753 773
  4. Tények Plusz (TV2) - 731 114
  5. Vigyázat, gyerekkel vagyok! (TV2) - 721 891
  6. Cápák között (RTL) - 720 492
  7. Gólkirályság (RTL) - 707 032
  8. Drága örökösök (RTL) - 594 067
  9. Fókusz (RTL) - 553 902
  10. Csináljuk a fesztivált! (Duna TV) - 487 838

Úgy látszik, a TV2 jól tette, hogy visszahozta a celebekről és gyermekeikről szóló produkciót, azonban nem sokáig marad velünk, mert nemsokára egy vadonatúj magyar sorozat veszi át a helyét. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! utolsó adását január 20-án, pénteken láthatjuk a TV2-n, január 23-án pedig debütál a Hazatalálsz című sorozat, ami minden hétköznap este, a Szerencsekerék után lesz.

A fiktív Farkasligeten játszódó történet szerint két egykori intézetis fiú élete teljesen más irányt vett a gyermekotthont követően. Egyikük ugyanis bűnöző, míg másikuk számkivetett lett, aki azért tér vissza a szülővárosába, hogy új életet kezdjen. Ezek ellenére a két férfi életében nem csupán a gyermekotthon a közös, mivel ugyanabba a nőbe is szeretnek bele. Végül pedig csakis az igazság napvilágra kerülése állíthatja meg a rohamosan közelgő tragédiák láncolatát.

A sorozat készítői különösen nagy hangsúlyt fektettek a színészek kiválasztásába. Több hónapos casting folyamat során állt össze az a színészgárda, akik megformálják Farkasliget lakóit. Fontos volt, hogy lehetőséget adjanak fiataloknak és így egy új színész generáció tehetségeit tudják bemutatni szélesebb közönségnek. Ugyanakkor célkitűzésként jelent meg, hogy a televíziónézők kedvenceit új szerepkörben bemutassák és az is, hogy az első magyar sorozatokból legyenek nagy "visszatérők", akiket már rég láttak az emberek. Mindemellett pedig a nagy színházi szerepekben brillírozó színészek is megjelennek majd a képernyőn.

Így lett végül egy olyan egyedülálló színészcsapata a Hazatalálsz sorozatnak, ahol Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Ábel Anita, Csapó Virág, Lékai-Kiss Ramóna és Törőcsik Franciska által megformált karakterek éppúgy szomszédai lettek egymásnak Farkasligeten, mint Jordán Tamás, Kárász Zénó, Kamarás Iván, Pindroch Csaba, Jaskó Bálint vagy a főszereplő Hajmási Dávid által alakítottak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás