promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior elhagyja Magyarországot
Borítókép:  LifeTV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fekete vonat-ügy után L.L. Junior úgy döntött, hogy elhagyja Magyarországot.

A Fekete vonat Budapest Parkos koncertjével kapcsolatban napok óta hangos a bulvársajtó. A legendás együttes húsz év után pár napja a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, azonban a hírek szerint csupán 7 ezer jegy kelt el a 12 ezer helyett.

Ennek tükrében a 2023. május 6-ai Budapest Parkba meghirdetett koncertjüket lemondták, sőt, L.L. Junior úgy fogalmazott, hogy nem is lesz több közös bulijuk.

Ez volt az utolsó közös koncertünk, köszönjük nektek! Úgy gondolom, méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-ai Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre.

Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést"

- szólalt fel közösségi oldalán a zenész

[[c1]]

Azóta érkeztek frissebb hírek is, miszerint 4-4 millió forintos előleget vett fel Mohamed Fatima és Beat az Arénás koncert előtt, ami jócskán meghaladta azt, ami honoráriumként járt volna nekik. Junior egyébként nem vette fel a gázsiját, a Cseppkő utcai gyermekotthonnak adta azt. L.L. Junior a turbulens történések tükrében úgy döntött, Dominikára utazik és kipiheni a fáradalmait.

Főként relaxációval és új dalok írásával foglalkozik majd a tengerentúlon, azonban a koncertek és fellépések ott sem maradhatnak majd el.

„A Karib-tengeren hajóutakat szervezünk, ahol tradicionális kubai zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat is előadunk majd"

- nyilatkozott a Blikknek Junior. 

Hozzátette a muzsikus, hogy 25 éve haknizik szinte folyamatosan, és innentől kezdve csupán nagyobb koncerteket kíván vállalni. Úgy fogalmazott, hogy belefáradt a hajtásba, szeretne többet pihenni és több időt tölteni a családjával.

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás