promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Jackie Chan, végzetes autóbalesetet szenvedett - felháborító álhír terjengett a színész haláláról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A #RipJackieChan hashtag futótűzként terjedt Jackie Chan halálhírével kapcsolatban.

A hongkongi származású Jackie Chan egy valóságos polihisztor: színész, harcművész, harckoreográfus, kaszkadőr, komikus, rendező, forgatókönyvíró, vállalkozó és emellett még énekes is. A Részeges karatemester, a Csúcsformában és a Rendőrsztori-filmek sztárja komikus szerepeivel hamar igazi közönségkedvenc és világsztár lett - Magyarországon is imádják szórakoztatóan izgalmas alkotásait.

Azon kevés celebritások közé tartozik, aki csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán és a hongkongi csillagok sugárútján is.

Emellett pedig életműdíjban részesült 2016-ban az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiától. Talán kevesen tudják, de Chan aktív zenész is, számos popzenei albuma jelent már meg, illetve meglepő, de több filmjének is ő szerezte egyes betétdalait. Nem volt ez másként a Rendőrsztori esetében sem, alább tudod megtekinteni a mai szemmel már megmosolyogtató klippet. 

2013-ban sokan dermedtek kővé rémületükben Jackie Chan rajongói közül, hiszen csupán ebben az évben kétszer is a halálhírét keltették. Először úgy hírlett, szívrohamot kapott, de később olyan pletykákat is lehetett hallani, hogy fatális autóbalesetet szenvedett. 

Az álhírek olyannyira gyorsan terjedtek, hogy egy közleményt is ki kellett adnia a harcművésznek.

„A mai napon mindenki az állítólagos eljegyzésem miatt gratulált. Azután pedig azért hívogattak, hogy élek-e még"

- fogalmazott a színész. 

A komikus akrobata egyébként remek egészségnek örvend, jelenleg 68 éves és Hongkongban tengeti mindennapjait. A mondás úgy szól, hogy akinek életében halálhírét keltik, annak hosszú élete lesz - ez reméljük, Jackie Chan esetében is a beigazolódik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás