promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oltári szépség: így néz ki most 64 évesen az Apáca show-filmek angyalarcú színésznője, akinek kedves hangjától ma is elolvad minden magyar
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Wendy Makkena, azaz a sorozatbeli Mary Robert nővér nemrégiben töltötte be a 64. életévét.

 

Az Apáca show-filmek a kilencvenes évek legismertebb vígjátékfilmjeinek listáján is tuti, hogy ott lenne, sőt, ott is van, amikor rendre készülnek ilyen lajstromok. A szókimondó és meglehetősen laza filmek egy kolostor mindennapi életébe engednek betekintést, természetesen a humor szemüvegén át. A főszerepben a 66. életévét nemrégiben betöltő, de még mindig a csúcson sziporkázó Whoopi Goldberggel, akinek a szerep elképesztően jól állt. Ő adott a filmnek szívet, persze rendkívül jó castingja volt a két alkotásnak, így a főbb szerepek mellett a mellékszerepeket is nagyon jó színészek játsszák.

Vajon emlékeztek még Mary Robert nővérre? Aki a hangjával valószínűleg azonnal levette a lábáról Magyarországot.

A filmben a nővér szerepét Wendy Makkena játszotta, akinek nem ez volt az első szerepe, hiszen a karrierje még a nyolcvanas évek derekán kezdődött, és több sorozatban is feltűnt a tévében. De mindenekelőtt a Broadway-en is debütált.

Filmekben még manapság is láthatjuk, rengetegszer játsszik mellékszerepeket nagyobb alkotásokban is, legutóbbi híres szerepe a Tom Hanks főszereplésével készült  Egy kivételes barát című alkotásban volt. A színésznő fent van az Instagram-on, ahová rendre posztol képeket is, sokszorpedig ő is ráüll a nosztalgiavasútra, és az Apáca show-filmek forgatásain készült fotókat is rajongói elé tárja.

Így néz ki most Wendy Makkena:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás