promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete Pákót úgy szétpofozta egy nő, hogy videóra is vették
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fekete Pákót még sosem pofozták fel ilyen sokszor, mint most.

Megjelent Fekete Pákó új dala, a Habibi, amivel nigériai énekes meg szeretné mutatni, hogy milyen színes egyéniség, és hogy mennyiféleképpen tudja kifejezni magát a zenében. A dal központi témája természetesen Pákó örök kedvence, a szerelem; a nótához készült egy videklip is, aminek a forgatása igencsak emlékezetesre sikeredett, és Pákó biztos sokáig viselte is a nyomait.

Ugyanis a forgatáson az énekest fel kellett pofoznia a partnerének, a klip rendezője viszont szerette volna, ha ez a pofon minél hitelesebben mutatna a képen. Így aztán minden bevetett, hogy elég erőt és haragot öntsön a klipben szereplő hölgybe, aki a végén már igazi pofonokkal záporozta Pákót. Persze nem történt sérülés, a stáb jókat mulatott az egészen, és úgy látszik, meg is érte ennyi időt és energiát belefektetni a pofozkodásba, hiszen a legjobb be is került a Habibi klipjébe.

Erre lehet azt mondani, hogy Pákó szerzeményének igazi csattanója van. A didikirály legfrissebb dalát biztos sokan várták már a rajongói közül, még csak néhány órája debütált a YouTube-on, de máris több komment is olvasható alatta, amik azt bizonyítják, hogy volt értelme megcsinálni ezt a klipet.

Az egyik hozzászóló szerint epikus lett, míg egy másik szerint meg is van 2023 legjobb zenéje. Egy harmadik kommentelő csak annyival jellemezte Pákó dalát, hogy

„még mindig jobb, mint G.w.M”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás