promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christian Bale gótikus nyomozónak állt, és nagyon jól tette - streamingajánló
Borítókép:  Halványkék szemek / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tavalyi év egyik legfurcsább filmje, Christian Bale gótikus nyomozása, és minden idők legjobb haverzsarufilmje várja a nézőket ezen a héten.

Veled is sűrűn előfordul, hogy a bőség zavarában azt sem tudod, hogy mit nézz a Disney+-on, Netflixen vagy az HBO MAX-on? Segítünk! Íme pár alkotás, amik jók lehetnek a következő napokban, ha egy kis szórakozásra, izgalomra vagy rettegésre vágyik az ember.

Netflix:

Halványkék szemek (2022, The Pale Blue Eyes – Rendezte: Scott Cooper) – misztikus horror/krimi film

Főszereplők: Christian Bale, Harry Melling

Leírás: 1830-ban furcsa gyilkosság történik egy akadémián, ezért oda küldenek egy tapasztalt, megviselt nyomozót (Christian Bale), hogy derítse ki, valójában ki a tettes, és mi volt az indítéka. A nyomozásban segítségére van egy fiatal férfi is (Harry Melling), akit a világ később Edgar Allan Poe-ként fog megismerni – ketten együtt próbálnak válaszokat találni erre az izgalmas rejtélyre.

Christian Bale természetesen minden filmben jó, a Halványkék szemek pedig egy kellemesen borzongató, sötét kalandot ígér, aminek a középpontjában egy érdekes nyomozás áll – Scott Cooper rendező eddig egyebek között a Fekete mise, illetve az Őrült szív című filmekkel bizonyított, így minden bizonnyal ez is egy különleges élmény lesz a műfaj szerelmeseinek, illetve Christian Bale rajongóinak.

Az első kritikák alapján a Netflixen elérhető Halványkék szemek egy kifejezetten jó film lett, így mindenképp ajánljuk azoknak, akik szeretnék megnézni Christian Bale-t egy kosztümös, nyomozós alkotásban.

Disney+:

A menü (2022, The Menu – Rendezte: Mark Mylod) – dráma/horror/vígjáték film

Főszereplők: Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult

Leírás: Egy fiatal pár elutazik egy távoli szigetre, hogy ehessenek egy ott található exkluzív étteremben, aminek a séfje egy igazán különleges menüt készített elő a kedves vendégeknek, tele sokkoló meglepetésekkel – ez pedig persze egyszerre izgalmas és rémisztő, attól függ, hogy áll az ilyesmihez az ember, és meddig képes elmenni.

Sokak szerint A menü volt a tavalyi év egyik legjobb filmje, mivel nagyon különleges, beteg és érdekes. A kritikák alapján ritkán láthatunk ehhez hasonló alkotást, ráadásul a színészek is remekelnek benne, szóval ezek alapján nem szabad kihagyni – főleg, hogy a héten végre felkerült a Disney+-ra is, így a mozik után végre otthonunk kényelméből is élvezhetjük Mark Mylod munkáját.

Ha valakit érdekel az a film, ami szinte minden toplistán ott szerepelt 2022 legjobbjai között, akkor mindenképp nézze meg A menüt – az eddigi vélemények alapján valószínűleg nem fog csalódni.

HBO MAX:

Halálos fegyver (1987, Lethal Weapon – Rendezte: Richard Donner) – akciófilm

Főszereplők: Mel Gibson, Danny Glover

Leírás: Roger Murtaugh egy 50 éves rendőr, akinek egyetlen vágya, hogy nyugodt életet éljen. Mikor megkapja társnak a kiszámíthatatlan, szinte őrültnek nevezhető Martin Riggset, akkor minden szertefoszlik, ugyanis még a rutinfeladatok is mondhatni extrémsporttá fajulnak mellette – főleg, mikor belekeverednek egy igazán komoly ügybe, amit kénytelenek közös erővel megoldani.

A Halálos fegyver idén 36 éves, de még most is kegyetlenül ütős, és ez leginkább Mel Gibsonnak és Danny Glovernek köszönhető, akik tökéletes páros alkotnak akcióban, drámában és humorban egyaránt. A köztük lévő dinamika és a kirobbanó akciójeleneteknek köszönhetően ez a film egy igazi klasszikussá vált az évtizedek alatt, amit az emberek időnként újra és újra elővesznek Magyarországon is.

Ideje újranézni az HBO MAX-on a Halálos fegyvert, ugyanis ez még mindig egy bűnösen szórakoztató film, ami kiállta az idő próbáját!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás