promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szilveszteri streamingajánló: filmek, amikkel jó lesz elbúcsúztatni az évet, és köszönteni az újat
Borítókép:  Free Guy / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kéne pár film, amitól jó hangulatban telik a szilveszter, illetve szórakoztatóan kezdődik 2023? Segítünk!

Szilveszterkor nem mindenki szeret elmenni bulizni, hiszen egyre többen vannak, akik ilyenkor inkább a nyugalmat preferálják, és bekuckóznak pár jó filmmel, finomságokkal, éjfélkor pedig isznak pár korty pezsgőt, majd akár megteszik az ilyenkor szokásos fogadalmakat – nos, mostani streamingajánlónk a filmekben tud segíteni azoknak, akiknek ötletük sincs, hogy mit kéne nézni.

Netflix:

Szilveszter éjjel (2011, New Year's Eve – Rendezte: Garry Marshall) – vígjáték

Főszereplők: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Katherine Heigl, Hilary Swank

Leírás: Több, érdekes, kedves, vicces, romantikus kis történet van ebben a filmben, aminek a középpontjában persze szilveszter éjjele van. A szerelemről, megbocsátásról, elmúlásról, kapcsolat megmentéséről, kapcsolat végéről és egyebek között a gyermekáldásról is szó van ebben a szórakoztató, kellemes kis filmben, ami elképesztő színészeket vonultat fel, és sokak egyik kedvence, főleg ilyenkor.

Természetesen szilveszter éjjelére már-már illik ajánlani a Szilveszter éjjel című filmet, ami valóban kellemes kikapcsolódást nyújthat az év utolsó óráiban – szívmelengető élményről van szó.

Disney+:

Free Guy (2021, Free Guy – Rendezte: Shawn Levy) – akció/vígjáték

Szereplők: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Taika Waititi

Leírás: Egy GTA-szerű, erőszakos online játékban él Guy (Ryan Reynolds), az egyszerű kis játékkarakter, aki egy szép nap rájön, hogy az élete egy videójátékban zajlik, ezért eldönti, hogy változtat a dolgokon, a saját útját járja, és elkezd jót csempészni ebbe a durva, lelketlen világba – de ez persze nem tetszik a gonosz cégvezetőnek (Taika Waititi), aki mindent megtesz azért, hogy kitörölje őt a játékból.

Ez egy igazán kreatív, szórakoztató látványfilm, ami megmutatja, hogy mindenki csupán egyetlen döntésre van attól, hogy megváltoztassa az életét, és jobbá tegye a világot – nem is kell ennél pozitívabb üzenet 2023-ra.

HBO MAX:

A Lego kaland (2014, The Lego Movie – Rendezte: Chris McKay, Christopher Miller, Phil Lord) – animációs film

Leírás: Ebben a különleges Lego világban Emmet egy átlagos kis figura, aki boldogan éli a hétköznapjait egészen addig, amíg egy félreértés miatt mindenki azt hiszi róla, hogy ő a Kiválasztott, aki megmenti a világot. Ő persze nem hisz ebben, és egy őrült kalandba keveredik, ami során meg kell tanulnia hinni önmagában, és rá kell jönnie arra, hogy sokkal több rejlik benne, mint gondolná.

A Lego kaland egy egészen zseniális film, ami első ránézésre bugyutának tűnhet, de valójában tanulságos, elképesztően kreatív és piszok vicces – a megtekintése után jó eséllyel úgy fogjuk érezni, hogy jövőre minden szupi szuper lesz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás