promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírva röhögős: így festene Sylvester Stallone a Reszkessetek, betörők! főszerepében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone a Reszkessetek, betörők! főszerepében? Jól olvastad. Igen, szerintünk is önts még pár korty tojáslikőrt a poharadba a reggeli mellé.

A deepfake technológia fejlődése évről évre elkápráztatja a filmrajongókat. A számítógépek mesterséges intelligencia és temérdeknyi fotó segítségével elérhetik, hogy gyakorlatilag bárkinek az arcát lecserélhetjük egy mozgóképben valaki másra úgy, hogy észrevétlenül utánozza az arcvonásait, arcmimikáját. 

Amennyiben Star Wars rajongó vagy, biztosan értesültél róla, hogy a Book of Boba Fett epizódjaiban feltűnt Luke Skywalker, méghozzá fiatal korában, mintha csak visszautaztunk volna az időben negyven évet. A megoldást nem arcfiatalító krémek, hanem egy Mark Hamillre kísértetiesen hasonlító fiatal színész és az említett deepfake technológia jelentette. A végeredmény pedig egyszerűen elképesztő lett.

Ezenkívül elkészítették például Stanley Kubrick és Stephen King legendás klasszikusát, a Ragyogást is Jack Nicholson helyett Jim Carrey főszereplésében. A színészcsere egyébként nem volna annyira rossz ötlet, az ezerarcú Jim Carrey is feltehetően remekül alakítaná Jack Torrance legendás és mániákus szerepét.

Gondoltak egy nagyot tehát Sylvester Stallone rajongói, és mivel nyakunkon a karácsony, életre keltették minden magyar kedvenc ünnepi filmjében is a Rocky színészét. Ki ne ismeré hazánkban Kevin McCallister szórakoztató történetét, amelynek során a családja otthon, Amerikában felejti őt egy párizsi karácsonyi nyaralást megelőzően. A lakásra két furfangos, de egyben tökkelütött betörő csap le, Kevin pedig ádáz küzdelmet folytat ellenük annak érdekében, hogy megvédje a családi fészket. A film 1990-ben jelent meg és instant klasszikussá vált: két évvel később megérkezett a folytatása is, a Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban.

Stallone legikonikusabb szerepei között finoman szólva sem szerepelnek könnyed vígjátékok, így meglehetősen röhejes látvány őt Kevin köntösében látni.

A készítők frappáns módon a Home Stallone" névvel láttak el a videót, az eredeti filmcímre, a Home Alone-ra asszociálva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás