promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis lesújtó hírt közölt a rajongóival
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis teljesen váratlanul közölt egy meglehetősen rossz hírt a rajongóival. 

Hetek óta promózta Curtis, azaz Széki Attila, az újpesti rapper és fenegyerek a december 27-i bokszmeccsét. Szlovákia egyik legnagyobb rapperével csapott volna össze a ringben, azonban úgy tűnik, hogy a mérkőzés elmarad. 

Az egykori labdarúgó, majd visszavonulása óta rapper és dalszövegíró zenei karrierje 2009 óta ível felfelé, azonban az utóbbi években szinte csak a botrányaitól hangos a bulvársajtó. 2011-ben állt össze Majkával, a Belehalokkal pedig meghódították az internetet és a magyar nép szívét is. 2018-ban váltak szét az ózdi előadóval Curtis drogproblémái miatt, később újra összeálltak, de idén végleg megszakították közös zenei kapcsolatukat. Az újpesti rapper egyébként elvonókon is járt, állítása szerint jelenleg tiszta.

Széki sokak meglepetésére nemrég jelentette be, hogy a szlovák Rytmus ellen lép a ringbe. Váratlanul a szlovák előadó azonban lemondta a mai napon a meccset, amelyet Curtis kommentált is az Instagram oldalán.

„Nehéz ilyenkor mit mondani... K#rvára készültem erre a meccsre! Sajnos az ellenfelem Rytmus, betegségre hivatkozva a mai napon lemondt a mérkőzést. Nem szeretném kommentálni... Jobbulást kívánok neki... Csak remélni tudom, hogy kárpótolva lesz mindenki az elmaradt meccs miatt"

- fogalmazott kétértelműen és érthető módon keserű szájízzel, mintha kissé kételkedne Rytmus indoklásában. Valószínűleg hosszú ideje készült már az összecsapásra, így az ünnepek alatt letaglózhatta őt a szomorú hír. Ezután megköszönte még az előadó a rajongói és a partnerei támogatását, és megnyugtatott mindenkit, hogy folytatják tovább a közös utat, amelyet együtt megálmodtak.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor pótolja be a két rapper a bokszmeccset.

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás