promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti tiszta vizet öntött a pohárba: Kulcsár Edináról és G.w.M-ről nyílt meg az üzletember
Borítókép:  YouTube.com/FrizbiTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó András Csuti elmondta a véleményét Kulcsár Edinával kapcsolatban is Hajdú Péter műsorában.

Lassan egy éve már, hogy Magyarország Csutija, és állandósult celebritása, Kulcsár Edina már nem alkotnak egy párt. A házasságuk megmentéséért hosszú hónapokat küzdtek, még a Nyerő Páros című produkcióban is csupán azért vettek részt állításuk szerint, hogy megmentsék a házasságukat. 

Az elkerülhetetlen válás és szakítás után Edina szinte azonnal bejelentette, hogy együtt van Varga Márkkal, a népszerű magyar rapperrel, G.w.M-mel. A gerlepár azóta megállás nélkül lovagolja meg a hírnevet, láthatjuk őket televíziós műsorokban, az internet és a bulvársajtó tőlük hangos, illetve pár napja látott napvilágot az első közös számuk is. A jelek szerint a Boldogság névvel ellátott nóta nem éppen teljesít jól, hiszen megindult a dislike-cunami.

Csutinak is voltak próbálkozásai: együtt volt Ginával, a fekete hajú szépséggel, majd Szorcsik Vikivel randizott, Hajdú Péter új YouTube-sorozatában pedig bevallotta, hogy egy fiatal, szép és okos leányzóval ismerkedik épp. 

A FrizbiTV vadonatúj adásában Hajdú természetesen nem tudta megállni, hogy ne kérdezze Csutit Kulcsár Edináról. Arra volt kíváncsi, beszélnek-e még Edinával, mennyit, illetve milyen a kettejük viszonya.

„Amiről kell, arról beszélünk. A gyerekekről. A közös üzleteknek vége, mi ezt megbeszéltük anno. Ők láthatóan jól mennek. De el tudtam engedni Edinát

- nyilatkozta az üzletember a műsorban.

Hozzátette azt is, hogy nem szokta figyelni Edina médiatevékenységét, illetve arról már korábban mesélt, hogy G.w.M-re se haragszik, mert nincs miért. Az utolsó előtti mondat azért arról árulkodik, hogy tisztában van a páros dolgaival, azonban elégtétel lehet számára az is - amennyiben keresne ilyet -, hogy inkább negatív az internet népének a véleménye Kulcsárékról. Csuti kissé kevésbé éli a kirakatban a hétköznapjait, illetve szemmel láthatóan nem volt számára fontos az instant továbblépés és boldogsághajkurászás. Edina és G.w.M egyébként gyermeket várnak és a napokban meg is kérte Kulcsár kezét a rapper.

A teljes beszélgetést Csutival alább tudod megtekinteni.

[[v]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás