promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés: Budapesten forgatják az új Alien-filmet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár arról, hogy új Alien film van készülőben, már hallottunk egy ideje, de mégis hosszú idő óta csönd lengi körül a készülő produkciót.

Persze mostanra sem lehet sokat tudni az alkotásról, de a Collider cikke ad némi támpontot, és bizony olvashatunk olyat, aminek sok magyar örülni fog.

Már készül az új Alien-film, ráadásul Fede Alvarez kezei alatt, aki például a Gonosz halott nagyon jól sikerült feldolgozását és a Vaksötét című filmet is rendezte. Ilyen referenciával bizakodóak lehetünk a film sikerét tekintve. A színészgárdáról egyelőre még titkolóznak, azonban a főszereplő személye fix: az Easttowni rejtélyek című sorozatból ismert, 1997-es születésű Cailee Spaenyt választották ki a főszerepre.

Annak ellenére, hogy a további castról még nincs információnk, pár hírmorzsát azért kaptunk a filmmel kapcsolatban, ráadásul nem is akármilyet:

Egyrészt Fede Alvarez Alien-filmje Romulus munkacímen fog futni – de ez nem jelenti azt, hogy a mozi címe is ez lesz.

Másrészt pedig hatalmas öröm kicsiny hazánknak, hogy nálunk forog majd, még pedig a tervek szerint 2023. február 6-tól Budapesten kezdődnek a forgatások.

Ez azt is jelenti, hogy minden bizonnyal magyarok is fognak segíteni a munkálatokban, így biztos hamarosan megtudunk több infót is. Szóval, ha szembejön esetleg egy xenomorf az egyik budapesti hídon, ne lepődjön meg senki februárban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás