promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az Amerikai pite hősszerelmes szuperpasija, akibe magyar nők tízezrei voltak szerelmesek a kilencvenes évek végén
Borítókép:  ©Universal Pictures movie: American Pie (1999)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a szívtipró Chris Klein.

1999-et írtunk, és megjelent a világ egyik legjobb coming-of-age filmje, ami azóta is kultikus alkotás. Még további 3 rész készült hozzá a kánonon belül, és még több azon kívül. Legutóbb tíz évvel ezelőtt, 2012-ben élvezhettük hőseink kalandjait, akkor egy osztálytalálkozó keretei között. Tíz év elteltével elképesztően nosztalgikus látvány volt újra látni azokat az embereket, akik kicsit megízesítették a felnőtté válásunk egy es szakaszait. A szereplők közül nagyon kevesen futottak be óriási karriert, de kisebb alkotásokban így is sokszor feltűntek, a 2000-es évek elején Jason Biggs-et és a Stiflerként a filmtörténetben új zsánert teremtő Seann William Scott-ot is lehetett látni. Ám a leginkább mindegyik szereplő közül Alyson Hannigan csinált óriási karriert, őt az Így jártam anyátokkal valamennyi évadában láthattuk.

Tara Reid-ról elsősorban főleg plasztikai műtétjei után lehet hallani, Paul Finch, azaz Eddie Kaye Thomas pedig sehol sem képviselteti magát a közösségi médiában.

De vajon mi lett Chris Oz-zal, azaz Chris Ostreicherrel?

Kevesen tudják róla, de később többek között szerepelt Mel Gibson Katonák voltunk című alkotásában is, de pár évvel ezelőtt a Flash-sorozatban is feltűnt. Ám később is több tinifilmben láthattuk, mint például a Ryan Reynolds-féle Csak barátokban vagy az Amerikai pite-rendezőjének másik filmjében, az American Dreamz-ben. 2020-tól pedig főszerepet játszik az Édes Magnólik cmű szériában, amelyet a Netflixen tekinthettek meg.

Így néz ki most 43 évesen a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás