promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert gúnytól izzó szavakkal piszkált oda Schobert Norbinak
Borítókép:  YouTube.com/SpiritFM (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér felszólalt Schobert Norbi és az Update boltok csődhírének ügyében.

A héten felreppentek a hírek az Update-üzletekkel kapcsolatban, miszerint csődhelyzet fenyegeti Norbi cégét. Ennek a hatására a bulvársajtó arról tájékoztatott, hogy Schobert hátrébb áll, és átadja helyét egy fekete öves marketingesnek és menedzsernek.

A boltok nem kaptak árut az elmúlt héten, egyes források szerint azért, mert a Norbi Update Lowcarb Zrt. tartozik az áruterítő cégnek - ezek azonban nem megerősített információk. 

Mivel nincs megfelelő áruellátásom és a sorozatos Norbi-nyilatkozatok miatt a vevőszámom hónapok óta 30–40 százalékkal csökkent, mondhatom nyugodtan, hogy csőd közeli helyzetbe kerültem, a bérleti szerződésemet fel kellett mondanom”

- mondta egy elkeseredett Norbi-partner bolttulajdonos a 24.hu-nak.

A kétségbeesett boltos egyébként a vissazesést Norbi üzletpolitikájával és sorozatos felszólalásaival magyarázza. A hírek szerint Norbi összehívott a napokban egy sürgősségi partnertalálkozót, hogy megpróbáljanak megoldásokat keresni az ügyben.

[[c1]]

A munkamegosztás ezentúl másképp fog festeni: Norbi a termékfejlesztéssel kíván csak foglalkozni, felesége, Rubint Réka veszi át a marketing és a PR feladatokat, az operatív működéshez kapcsolódó teendőket pedig egy új szakmai stáb látja majd el.

Az üggyel kapcsolatban felszólalt az Önkényes Mérvadó névvel ellátott napi rádióműsorban Puzsér Róbert is, és szokásához híven ezúttal sem köntörfalazott.

„Majd később visszatér ahhoz a tévképzethez, hogy ő üzletember. Sokan viszont nem várják meg a csődöt, Norbi. A sikerességnek a demonstrálása és az ahhoz tartozó belső kényszer, meg a trénerek által felduzzasztott egó az nem engedi ám azt, hogy amikor megy a szekér, akkor hátralépj.

A saját mítosza meg a sikeremberséghez tartozó trénerdumáknak a kényszerítő ereje tartotta ezen a szakadék felé vezető vágányon. Kiderült, hogy nem elég fittnek lenni, pedig ez volt a világmegváltó ideológia. A siránkozás már elkezdődött"

- szólalt meg Puzsér Róbert az adásban. 

A fókusz stábja egyébként megkereste Schobert Norbit az üggyel kapcsolatban, aki úgy fogalmazott, hogy csupán logisztikai átállás megy végbe, nincsen semmi más látnivaló, a jövő héten mindent el fognak mondani. A rádióműsor az esethez kapcsolódó részletét ITT tudod meghallgatni.

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás