promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radikális változás lesz az egyik legnézettebb csatornán, százezrek fognak idekapcsolni csak emiatt

Radikális változás lesz az egyik legnézettebb csatornán, százezrek fognak idekapcsolni csak emiatt

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul jött a bejelentés.

A Promotions is megírta, hogy december 27-én új részekkel tér vissza a Drága örökösök az RTL-re. Bár Molnár Gusztáv az ismert okok miatt nem kapott szerepet a folytatásban, a többi szereplőt viszontláthatjuk majd.

Nem csak az RTL tűz saját gyártású műsort a képernyőre a két ünnep között, Kasza Tibi showműsora, a Szerencsekerék is velünk marad a karácsony és szilveszter közötti időszakban is. Mivel a Farm VIP addig véget fog érni, ezért jóval korábban, már 19:30-kor, a Tények Plusz után láthatjuk az új adásokat.

A Szerencsekerék természetesen az év utolsó napján sem fog hiányozni, december 31-én újfent egy szilveszteri különkiadással fog jelentkezni, amiről egyelőre nem tudni, hogy melyik magyar híresség fog benne szerepelni. A különkiadás 19:50-kor fog kezdődni, és fél 10-ig fog tartani. Azt követően a Sztárban sztár leszek! - a javából című műsort nézhetjük egészen éjfélig.

Ezzel szemben a másik legnézettebb tv-csatorna, az RTL szokás szerint Bud Spencer és Terence Hill filmekkel fog búcsúzni az Óévtől: 15:35-kor a Kincs, ami nincs lesz, 19 órakor a Különben dühbe jövünk, 21:20-kor pedig az És megint dühbe jövünk.

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás