promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti belerúgott a Való Világba, ennyire nyers őszinteséggel még nem kritizálták a villalakókat
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar énekes és műsorvezető nem kertel, ha a véleményére kíváncsiak.

Mostanában jelent meg egy interjú az NLC oldalán a magyar X-Faktor egyik mentorával, Puskás Petivel. A tehetségkutató show a 2022-es évre véget ért, azonban az énekes RTL-es karrierje kicsit sem: jelenleg a Való Világ 11 műsorvezetőjeként tart igényt rá a csatorna. Az előbb említett interjúban sok egyéb mellett arról is beszélgetnek a riporterrel, hogy Puskás

nagyon élvezi a Való Világot és folyamatosan alakítják őt is az évadok. Egyre fesztelenebbül és jókedvűen tudja csinálni,

de ehhez az is kellett - hangsúlyozza ki -, hogy az RTL szerkesztői megbízzanak benne és szabad kezet adjanak neki.

A pozitívumok és a szakmai dolgok mellett azonban természetesen a jelenlegi valóságshow-botrányokról is kifejti a véleményét. Vagy legalábbis arról, hogy szerinte miért olyanok a villalakók, amilyenek, és egyáltalán milyen főbb különbségek vannak az egykori, és a mostani generációk között.

„Engem is sokszor meglep, ami történik, de nem véletlenül elemzik generációkutatók azt, hogy a Z és az Y generáció már egészen más, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva. Másképp kommunikálnak, ez látszik akkor is, ha csak a social média felületeket nézzük"

– kezdi a Biebers együttes frontembere, és kérdésbe csomagolva hozzáteszi, hogy miért lepődünk meg, hogy ezek a fiatalok a villában, akik nem egyetemi professzorok, azt gondolják, hogy lehet így beszélni, hogy lehet ennyire normák nélkül élni az életünket? Hiszen ezt látják a különféle közösségi médiában, erről szól lassan az egész világ: arccal vagy arc nélkül, de különböző kommentszekciókban is fröccsögnek egymásra az emberek. Sőt, arc nélkül még sokkal bátrabbak is.

Szerinte a ValóVilág csak idomulni próbál a társadalomhoz.

„Miközben, milyen érdekes, hogy a Való Világban kulcsmondat az, hogy »én őszinte vagyok«. Most is gyakorlatilag minden szereplő az őszinteségét emeli ki és azt tartja erényének, de összekeverik az agresszív fellépést az őszinteséggel. Pedig egy konfliktusban ledominálni a másikat nem azt jelenti, hogy valaki őszinte"

– hangzik Puskástól a nyers őszinteség, ami mondhatni egyáltalán nem meglepő. Mialatt zajlottak az X-Faktor adásai a TV-ben, ő volt a talán a mentorok közül az egyetlen, aki nem kapott, vagy legalábbis elenyészően kapott bármiféle negatív kommentet.

Mégis úgy tűnik, teljesen megtalálja a helyét e mostani műsorvezetői pozícióban is. Lehet, az a titka, hogy bárhol is van éppen, sose engedi, hogy a környezet befolyásolja a viselkedését?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás