promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fehérneműpróbát tartott Nicole Scherzinger, videón mutatta meg, hogyan változik melegítős csajból démonná
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár évet simán letagadhatna az amerikai híresség.

2003 és 2010 között volt egy hirtelen felbukkanó és rögtön nagy sikert elérő amerikai lánypopegyüttes: a Pussycat Dolls. Bár hivatalosan igazából 1995-ben hozta létre Robin Antin Los Angelesben, mint egyfajta tánccsoportot. A világsikerek után azonban Robin 2003-ban megállapodott az Interscope Records-szal, és a tánc mellett megjelent az ének is, s valójában a tényleges Pussycat Dolls-t innentől lehet számítani. Hat gyönyörű lány volt e bandának a tagja, akikért a félvilág oda és vissza volt: Carmit Bachar, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton és Nicole Scherzinger.

Talán lehet azt állítani, hogy utóbbi leányzó lett a legnépszerűbb nemcsak a férfiak, de a nők körében is.

A zenei kiadóval történő megegyezés után két évre jelent meg a Pussycat Dolls első albuma, és rögtön az ötödik helyre jutottak fel az amerikai Billboard 200 albumeladási listán. Biztos mindenki emlékszik a Don't Cha vagy épp a Buttons című popslágerekre: ezen az albumon voltak rajta.

Először Carmit Bachar lépett ki, az együttes pedig bejelentette, hogy szünetet tart. 2008-ban tértek vissza a második, és utólag kiderülve az utolsó albumukkal. 2009-ben Britney Spears turnéjának nyitózenekara lehettek, majd világ körüli turnéra mentek, ami után a csapat ismét szünetet jelentett be, majd rá egy évvel feloszlott. 2019-ben bejelentették Melody Thornton nélkül a visszatérésüket egy új albummal megfűszerezve, azonban a COVID után 2022-ben újra bizonytalanná vált az együttes sorsa.

Közben a lányok külön-külön szólókarrierben is kipróbálták magukat, és a nem éppen szégyenlősnek mondható Nicole vált a legsikeresebbé: azóta zenei producer, aki már televíziós személyiségként is számon van tartva. A 44 éves amerikai énekesnő sosem rejtette el a bájait, büszkén mutogatta és mutogatja magát, mivel tisztában van vele, hogy nincs mit szégyellnie.

Legutóbb pár napja tett közzé TikTokon - amit az Instagram oldalán is megosztott - egy felvételt, amiben bemutatja, hogy a pörgős hétköznapi mindennapokból hogyan megy át a nyugis hétvégébe. Lewis Hamilton exének olyan jól áll az öregség, hogy még haragudni sem tudunk rá:

De azt is megmutatja a következő rövid videójában, hogy pizsamás/melegítős csajból hogyan lesz a vasárnap esti buli végzet asszonya:

@nicolescherzinger

Weekend loungewear or Saturday night chic?

BILLIE EILISH. - Armani White
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás