promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg durván beszólt Vilmosnak – a fél világ izgul, hogy mi lesz a folytatás
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

December 15-én jön Harry & Meghan sorozatának befejező részei.

Nem mondanám, hogy az újonnan felkapott Netflix dokumentumfilm-sorozat minden része szörnyű lenne, mert érdekes volt így látni a hercegi párt. Míg az első három rész előzeteséből is kivehető volt, hogy a kapcsolatuk elejével fogják kezdeni, úgy a hamarosan megjelenő utolsó három rész előzetese már kíméletlenül neki megy egy-egy embernek a királyi családból.

Másrészt azonban pont a jól strukturált előzetesek miatt érezted azt a harmadik rész végén is, hogy valami hiányzik. Hogy Harry kimondott mondatait már itt-ott hallottad egy régebbi interjúiban, amivel nem is lett volna baj, ha a filmben ezeket a kijelentéseket és gondolatokat valóban ki is fejti. Leásva a mélybe, mintha a kamera egyfajta terápiás eszköz lenne. S mivel nem lett akkora ereje a Harry & Meghan Marklenak eddig, kicsit tartasz attól, hogy a folytatásnak is csak a visszhangja nagyobb és nem maga a produkció.

Mindenki arra vár egyébként, Károly királyék is, hogy a december 15-től felkerülő újabb részek lesznek a legtámadóbbak. A minap kikerült előzetes azzal kezdődik, hogy Harry áldozat szerepbe tenné magát Vilmos herceg mellett úgy, mintha erről szerinte a Palota személyzete is tehetne. Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy az első felvonás a brit médiát, a második felvonás pedig a Buckingham Palota dolgozóit támadná majd meg.

„Szívesen hazudtak, hogy a bátyámat védjék. A mi védelmünk érdekében soha nem voltak hajlandóak az igazat mondani,"

- hangzik el a kis herceg szájából, a következő képen pedig már Meghant halljuk:

„Nemcsak a farkasok elé dobtak, hanem meg is etettek velük."

A DailyMailnek nyilatkozott egyébként az egészről, főleg a sorozat most megjelenő harmadik előzeteséről, Tom Bower királyi szakértő is, és kíméletlenül neki ment Harrynek, elmondva a valódi sajátos nézőpontját,

„Az édesanyjuk, Diana elborzadna Harry hűtlenségén. Ez a szakadás nemcsak Vilmost és Károly királyt gyötri, hanem az országot is. A háborúzó testvérek képe szörnyű hatással van Nagy-Britannia globális hírnevére."

Vajon mennyire csapnak oda Harryék december 15-én? Károly király egyelőre nem adja meg magát a Palota dolgozóinak, és nem akarja teljesen megfosztani a kisebbik fiát a címerétől sőt, még reménykedik abban, hogy megjavul a kapcsolatuk. De tényleg így lenne? Hiszen már A Koronából is tudhatjuk, hogy aki a koronát viselő annak főleg ésszel kell döntenie, kizárnia mindenféle érzelmet, mivel mindig a koronának kell győznie.

Az aktuális trailer itt nézhető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás