promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka csaknem belefejelt Köllő Babett fenekébe, Tóth Gabi Kanna mamának öltözött
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka fenékbotlásán és Tóth Gabi ruháján nevet most a fél ország.

Vasárnap este véget ért a Sztárban sztár leszek! 3. évada, ami egy egészen vicces, és egyben kellemetlen pillanattal indult, ugyanis a mesterek bevonulásakor olyasmi történt, ami rögtön a címlapokra került. Mivel Tóth Gabi és Köllő Babett ezúttal is extravagáns öltözékekben vonult be a stúdióba, Tilla megkérte Pápai Jocit és Majkát, hogy segítsenek nekik. Majka próbált segíteni a sokat mutató ruhája miatt, mozgásában korlátozott Babettnek, de amikor lehajolt, hogy megfogja az uszályát, megbotlott, és majdnem belefejelt a luxusfeleség fenekébe.

„Tíz hét után majdnem a Babett s*ggében zártam fejjel az adást. Azért ezzel megkoronáztuk volna a döntőt szerintem”

- mondta az eset után a rapper.

Persze Tóth Gabi ruhája is említést érdemel, az énekesnő ugyanis olyan szettet öltött magára, ami teljesen olyan, mint egy herendi porcelán. Összhatást tekintve Gabi pont úgy nézett ki, mint Kanna mama A Szépség és a Szörnyeteg-ben.

A Sztárban sztár leszek! döntőjében Yulasi Miranda, Kökény Dani, és Kaly Roland állt színpadra egy-egy önálló produkcióval, majd egy-egy duettel is. Miranda Sugár Bertalannal adta elő közösen az Egyedül című dalt, ami azért volt különleges, mert a versenyző ebben is magyarul énekelt.

Ezt követően Kaly Roland és Vastag Csaba lépett színpadra. Roland Vastag Tominak maszkírozva adta elő az X-faktor első szériájának győztesével az Őrizd az álmod című nótát, amivel nagy sikert arattak a stúdióközönségnél.

Az est utolsó produkciója Kökény Danihoz és Nemazalány Fannihoz kötődött. A mesterek elismerő szavakkal illették a fiatal énekest, véleményük szerint Dani fejlődött a legtöbbet a verseny során, és biztosak benne, hogy sokra fogja még vinni a zenei világban.

Bár Yulasi Miranda az elmúlt hetekben többször is az est győzteseként zárhatta az élő adásokat, most valamiért csak a harmadik helyig jutott el, de az is igaz, hogy ő lett az idei Sztárban sztár leszek! legjobb női előadója. Az utolsó szavazásban már csak a két fiúra lehetett voksolni, végül Tilla Kökény Dani nevét mondta ki a végső eredményhirdetésnél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás